Sorin S. Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Buna seara, Am un televizor Sport (varianta cu module si cu BUR pe etajul de linii, facut pt export, tub romanesc), nu scrie exact modelul pe el. Il deschid, de aprinde ecranul, pare sa functioneze desi nu stiu sigur. Intrebarea este: cum pot sa il adaptez la DVB-T (nu DVB-T2 ! deoarece sunt in UK, aici exista doar dvb-t)? Ce frecvente de intrare ar suporta (pe el scrie: canalele: 2-4 si 5-12)? M-am gandit sa cumpar un AV to RF Converter,RCA AV To RF Female Video Adapter: Amazon.co.uk: Electronics care are iesiri pe 67.25MHz sau 61.25MHz. Ce parere areti? Orice alta sugestie este apreciata! Va multumesc ! Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 (editat) Îţi trebuie un receptor DVB-T şi un convertor AV - RF Sincer, nu ştiu de ce ar merita efortul ca să vezi imagini alb/negru Editat Decembrie 14, 2020 de validae Link spre comentariu
Sorin S. Postat Decembrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Multumesc ! Sincer, se merita, are valoare sentimentala. Ce convertor mi-ati recomanda ? Oricare ar fi ok? Nu de alta, dar am un video, si conectat cu cablu coaxial la televizor, nu vad nimic (deci frecventa conteaza). Link spre comentariu
Sorin S. Postat Decembrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Daca nu, cred ca asta ar fi de folos: AV to RF Modulator Converter AV-RF AV-TV VHF UHF PAL NTSC CATV 47-868MHz | eBay Apropo, am avut cont pe elforum acum mult timp (8-9 ani) dar nu am mai putut sa imi recuperez parola, cred ca din lipsa mea de activitate a fost sters. Link spre comentariu
norad Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 In UK, taxa TV e mai mica pentru tv alb-negru. Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 15, 2020 Partajează Postat Decembrie 15, 2020 (editat) tv -ul ar trebui sa fie pal dk,sa nu trebuiasca tv-ul tras in banda pentru bg sau i,asta daca nu stie convertorul si dk,sau daca tv-ul e bistandard bg-dk ar fi o chansa,dar sa nu fie convertorul standar engezesc (i) Editat Decembrie 15, 2020 de iuliantv Link spre comentariu
Sorin S. Postat Decembrie 15, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2020 14 hours ago, norad said: In UK, taxa TV e mai mica pentru tv alb-negru. Stiu..sunt foarte multi care au TV alb negru aici, dar nu din cauza taxei ci pentru faptul ca sunt conservatori Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum