Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaptare TV Sport la DVB-T

Sorin S.

Postări Recomandate

Buna seara,

Am un televizor Sport (varianta cu module si cu BUR pe etajul de linii, facut pt export, tub romanesc), nu scrie exact modelul pe el. Il deschid, de aprinde ecranul, pare sa functioneze desi nu stiu sigur.

Intrebarea este: cum pot sa il adaptez la DVB-T (nu DVB-T2 ! deoarece sunt in UK, aici exista doar dvb-t)?

Ce frecvente de intrare ar suporta (pe el scrie: canalele: 2-4 si 5-12)? M-am gandit sa cumpar un AV to RF Converter,RCA AV To RF Female Video Adapter: Amazon.co.uk: Electronics care are iesiri pe 67.25MHz sau 61.25MHz. Ce parere areti? Orice alta sugestie este apreciata!

Va multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sorin S.

4

• norad

1

• validae

1

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Îţi trebuie un receptor DVB-T şi un convertor AV - RF

Sincer, nu ştiu de ce ar merita efortul ca să vezi imagini alb/negru

Editat de validae
Link spre comentariu

Multumesc ! Sincer, se merita, are valoare sentimentala. Ce convertor mi-ati recomanda ? Oricare ar fi ok? Nu de alta, dar am un video, si conectat cu cablu coaxial la televizor, nu vad nimic (deci frecventa conteaza).

Link spre comentariu

tv -ul ar trebui sa fie pal dk,sa nu trebuiasca tv-ul tras in banda pentru bg sau i,asta daca nu stie convertorul si dk,sau daca tv-ul e bistandard bg-dk ar fi o chansa,dar sa nu fie convertorul standar engezesc (i)

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
14 hours ago, norad said:

In UK, taxa TV e mai mica pentru tv alb-negru.

Stiu..sunt foarte multi care au TV alb negru aici, dar nu din cauza taxei ci pentru faptul ca sunt conservatori

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări