BB8 Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 (editat) VA salut! Am nevoie de 2 mufe cu 3 pini, precum cele din pozele atasate. Mentionez ca sunt pentru 230V. Problema este ca nu stiu cum se numesc, deci nici nu stiu ce sa caut. Editat Decembrie 14, 2020 de BB8 Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 (editat) Nici nu cred să găseşti aşa ceva decât din recuperări, dar e mai bine să le înlocuieşti cu perechi de mufe care se găsesc uşor. Un exemplu la repezeală:https://www.tehnoelectric.ro/225-cabluri_diverse Editat Decembrie 14, 2020 de validae Link spre comentariu
BB8 Postat Decembrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Va rog detaliati alternativa. ma gandeam sa cumpar niste pini/papuci sa ii izolez si sa ii folosesc fara mufa, dar nu stiu ce pini sa Cumpar si de unde. Dupont sunt prea mici. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 (editat) Am pus link şi în postarea anterioară.Sigur găsiţi şi în Bucureşti magazine ce oferă conectori şi mufe. https://www.tehnoelectric.ro/225-cabluri_diverse Editat Decembrie 14, 2020 de validae Link spre comentariu
BB8 Postat Decembrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Am fost pe Maica Domnului si nu am gasit nimic. se uitau la mine ca la un ciumat. o sa cumpar aceste mufe https://www.tehnoelectric.ro/produse/73_353_Cablu_cu_conectori_3_pini_mama_25_cm Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 BBB.Ce ti-a recomandat Validae e valabil.Daca prinzi pe net un catalog Molex te lamuresti. Ce ai pus in poza nu ajuta cu nimic la identificare!Si pana la urma unde il folosesti?La placa cu borne de jos? Link spre comentariu
BB8 Postat Decembrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Este o placa de baza de la o masina de spalat Hobart Ecomax 502. Din pinii exteriori de la 2 mufe se comanda 2 pompe peristaltice, cu comanda pe 230V, pentru detergent si agent de clatire. Link-ul dat de @validae este catre o categorie intreaga, nu este specific. O sa aleg o mufa cu 3 pini, deja am dat link mai sus, dar nu e aprobat. Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 E valabil si conectorul ala cu conditia sa ai cu ce il imperechea. Puteai folosi si conectori de la calculator.Daca aveau mai multi pini se pot taia,etc. Link spre comentariu
BB8 Postat Decembrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Poti da te rog link catre acei conectori de calculator? Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Caută conectori Euroclamp.https://www.google.com/search?source=univ&tbm=isch&q=conectori+PCB&sa=X&ved=2ahUKEwiwxNGzic3tAhUyi8MKHZ5lDPMQ7Al6BAgDEBc&biw=2400&bih=1186 Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Eu ma refeream la conectorii obisnuiti cu 4 pini,de genul celor pt HDD.Se pot scoate 2 pini si raman extremitatile.Problema e sa ai spatiu pentru ei si sa ai corespondentul de pe PCB.Aici vorbim de recuperare... Si-o intrebare de "baraj".Neaparat conectori?Nu merg lipite 2 fire?Cu izolare cu tub termocontractibil. Link spre comentariu
cimitavita Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 (editat) mufele alea se foloseau prin unele surse, imprimante sau prin monitoarele vechi. Vezi catalogul de conectori de la tme. Am cateva prin niste cutii, dar sunt greu de refolosit pentru-ca trebuie scoase firele vechi din lamele si lipite firele noi. Ar merge si cu innadituri dar arata urat. Editat Decembrie 14, 2020 de cimitavita Link spre comentariu
grosu99 Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Lipoeste firele direct la pini si izoleaza cu tub care se contracta la caldura..Sau scoate pinul si lipeste firul pe placa direct ! Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 (editat) Cimitavita.Eu as lipi firele pur si simplu.Ca nu umbli la conexiuni toata ziua!Vad ca si grosu are aceiasi sugestie... Editat Decembrie 14, 2020 de BRANCA Link spre comentariu
grosu99 Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Dat pinul afara si introdus firul prin gaura,eventual largita un pic gaura,...etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum