Gabriela Postat Decembrie 13, 2020 Partajează Postat Decembrie 13, 2020 Buna seara, am pus lemne in centrala si am lasat usa crăpată pentru ca nu mi mai facea Flacăra ca sa încălzească bine caloriferele, deci erau lemne si foc in centrala. Temperatura s-a ridicat atat de mult incat s a dat termostatul acela de grade peste cap si efectiv plasticul din interiorul termometrului de la centrala s-a topit! Si plasticul de langa... sperietura a fost foare mare, m am dus sa verific din nou, dar plasticul fiind topit acul arata tot 89-90-100 grade fara sa scadă, cu toate Ca temperatura am reusit s-o scad. Ajutor...!!! Pot schimba acel ceas care-mi arata temperatura centralei!? Exista inca riscuri? Ma scuzati, dar nu ma pricep deloc la centrala pe lemne...va mumtumesc anticipat pentru orice raspuns. Link spre comentariu
Ticu Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Ar fi utile cateva poze unde sa se vada despre ce e vorba. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Ce model este centrala? Usa nu se lasa crapata, ca nu mai functioneaza termostatul cu lant si nu mai reduce aerul cand creste temperatura. Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Nu stiu ce mizerie de termometru a fost pus.In mod normal trebuia sa aiba toata constructia metalica!! Se gasesc ca piese de schimb si se pot schimba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum