cos cd Postat Decembrie 13, 2020 Partajează Postat Decembrie 13, 2020 Buna ziua!Am primit din UK un tv SAMSUNG LE40R73BD,l-am conectat la cablu tv(DIGI),am introdus in slot SMART CARD,s-a memorat numai 72 canale,nu afiseaza ca s-a conectat SMART CARD.Va rog sa ma ajutati cu o explicatie,daca selectorul este fara hiperbanda si SMART CARD-ul nu este compatibil sau trebuie efectuate altfel de setari.Va multumesc! 9 Link spre comentariu
yokoono Postat Decembrie 13, 2020 Partajează Postat Decembrie 13, 2020 Esti tare cu 72 de canale. Eu la unul nu am reusit sa prind decat 62. Si asa a ramas. Link spre comentariu
sciurca Postat Decembrie 13, 2020 Partajează Postat Decembrie 13, 2020 https://www.digiromania.ro/asistenta/digi-smart-cam#televizoare-compatibile Aici este lista de tv uri compatibile card ci+ digi. Tv ul dvs nu e in lista. Link spre comentariu
cos cd Postat Decembrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Acum 15 ore, sciurca a spus: https://www.digiromania.ro/asistenta/digi-smart-cam#televizoare-compatibile Aici este lista de tv uri compatibile card ci+ digi. Tv ul dvs nu e in lista. Multumesc,pentru sugestie,am vizualizat si eu pe site-ul DIGI,deci in ceea ce priveste utilizarea SMART CARD-ului trebuie sa abandonez,dar si ca nr. de canale nu pot sa fac nimic?S-a adaptez alt tuner. Link spre comentariu
sciurca Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Neavand tuner dvb-c, doar atatea programe veti prinde. Singura solutie e decodor hdmi de la digi, dar nu stiu daca au pe stoc... Link spre comentariu
cos cd Postat Decembrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Acum 1 oră, sciurca a spus: Neavand tuner dvb-c, doar atatea programe veti prinde. Singura solutie e decodor hdmi de la digi, dar nu stiu daca au pe stoc... Asa am avut pana acum si am inlocuit decodorul cu SMART CARD,ca sa pot utiliza numai o singura telecomanda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum