Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Starlight 65dm7000 ecran intunecat

Teo calin

Postări Recomandate

Starlight e marca emag, astia modifica in mod automat perioada de garantie incepand cu data livrarii, nu cu cea a comenzii sau a facturii, cum fac alte magazine. Se poate verifica in contul meu -> garantiile mele. Oricum garantia cred ca e clar expirata pana acum.

Daca nu era vorba de emag, ci de alt magazin dubios puteai sa-l duci tu in garantie si peste 3 zile de cand l-ai primit, aia ti-l spargeau ei si treceau acolo "ecran spart din vina utilizatorului", sau varsau apa prin el si treceau "contact cu lichide", ANPC-ul nu avea ce face.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Teo calin

13

• Florinel TV

7

• validae

5

• iuliantv

5

Top autori în acest subiect

Eu am cumparat multe produse electronice (electrocasnice) de la emag si nu am avut probleme  pana acum cu acele produse, unele mai au si garantie, dar produsele merg impecabil de bine, asa ca nu vorbiti aberati

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Merci mult Traian B....chiar ma ajuta ce ai spus si mi se pare corect ca garantia sa curga de cand ai primit tu produsul nu de cand a fost facturat....am sunat la call center ul emag si o dna f draguta si binevoitoare a cautat in sistem si a gasit data de livrare a curierului...16 dec 2018....asa a spus si dansa ca normal in 15 dec...expira garantia.....

Cred ca si ea a fost impresionata de ghinionul ce pot sa il am si a facut chiar dansa din partea emag cerere de ridicare la curier sa il trimita la depanero....zice ca o sa discute chiar ea la depanero sa ma ajute .....mai ales ca in realitate cam de jumate an am observat scurte pierderi de iluminare a lcd ului de fractiuni de secunda....dar le am pus pe seama transmisiei de la rds ....fara sa ma gandesc la o defectiune  gen "lipitura rece"....si chiar daca il trimiteam acum jumate an nu cred ca statea nimeni sa se uite la tv ul meu 2 saptamani sa vada ca a "clipit " o milisecunda....daca se va rezolva problema pot spune ca emagul nu degeaba a ajuns "the best".....cineva mia "soptit "ca depanero e preluata tot de emag si atunci as avea sanse sa ma ajute....voi colegii ce stiti de depanero....ca asa pe net curg referintele proaste despre ei....merci de ajutor.

Link spre comentariu
Acum 35 minute, Florinel TV a spus:

Eu am cumparat multe produse electronice (electrocasnice) de la emag si nu am avut probleme  pana acum cu acele produse, unele mai au si garantie, dar produsele merg impecabil de bine, asa ca nu vorbiti aberati

Asa este nu comentez nimik de emag....si eu am luat multe de la ei si nu am probleme...e prima data cand ma confrunt cu asa ceva....daca citesti ce am scris lui Traian B o sa vezi ca emag ul are bunavointa si incearca sa ma ajute si acum.in realitate tv ul sa defectat in urma cu jumatate an de cand da scurte clipiri intunecate de cateva milisecunde dar le am pus pe seama transmisiei rds fara sa o consider o defectiune  gen lipitura rece.

Link spre comentariu
Acum 58 minute, modoran a spus:

Starlight e marca emag, astia modifica in mod automat perioada de garantie incepand cu data livrarii, nu cu cea a comenzii sau a facturii, cum fac alte magazine. Se poate verifica in contul meu -> garantiile mele. Oricum garantia cred ca e clar expirata pana acum.

Daca nu era vorba de emag, ci de alt magazin dubios puteai sa-l duci tu in garantie si peste 3 zile de cand l-ai primit, aia ti-l spargeau ei si treceau acolo "ecran spart din vina utilizatorului", sau varsau apa prin el si treceau "contact cu lichide", ANPC-ul nu avea ce face.

Stima morodan....da ai dreptate.....daca citesti discutia mea cu traian b o sa vezi ca ai dreptate si emagul chiar incearca sa ma ajute....nu degeaba sunt the best.....nu stiu ce sa zic de depanero ca de ei citesc doar chestii negative pe net.o seara faina.

Link spre comentariu

Emag da ,e afacerea lor in joc ,in schimb depanero e de raha...t , pentru o mufa care se misca care se putea face cu 2 lipituri a dat negatie la garantie si cerea pe placa main pretul unui tv nou ..

Link spre comentariu
Acum 15 minute, dan-a2 a spus:

Emag da ,e afacerea lor in joc ,in schimb depanero e de raha...t , pentru o mufa care se misca care se putea face cu 2 lipituri a dat negatie la garantie si cerea pe placa main pretul unui tv nou ..

Acum 15 minute, dan-a2 a spus:

Asa am auzit si eu despre ei.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări