Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpăr placi TV alb-negru românești:

Motreanu Sorin

Postări Recomandate

-As avea nevoie de câteva placi bistandard care echipau televizoarele gen Sirius 210 B, 212 B etc sau modificate pentru recepția bistandard.

- Pentru un Diamant 253 - 1981 caut placa modificata pentru recepția bistandard

ROG pe cei care mă pot ajuta cu acestea sa îmi trimită mesaj privat! Mulțumesc pentru atenție

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Motreanu Sorin

3

• carageae

1

• PINTI

1

• Florinel TV

1

• 1 lună mai târziu...

Valabil !

- Pentru seria cu transformator (de ex 210 B,212 B etc) caut placi originale bistandard.

- Pentru modelele cu șasiu orizontal cu CI fabricate in prima parte a aniilor 80 am nevoie de trei placi modificate in acest scop,funcționale.

Rog detalii pe mesageria privata

Link spre comentariu

Cel mai simplu e un convertor autooscilant pe 1 mhz...am probat la vremea aia si desi nu au mers toate ok, am gasit unul cu filtre ceramice care mergea bine.

Sigur e ok alaturarea Sirius 210B? Pt. ca eu am avut Diamant 210B la vremea lor...in studentie i-am pus selector de canale de video si apoi l-am vandut...

Link spre comentariu
Acum 21 ore, carageae a spus:

Sigur e ok alaturarea Sirius 210B? 

M-am uitat acum,intradevar am gresit,este 208 B. Fiind de colectie caut placa din fabrica pt B-uri.Deja am una pe drum dar s-ar putea sa mai primesc niste televizoare din acea serie.In cazul in care mai am nevoie revin cu mesaj pe acest topic 

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări