Motreanu Sorin Postat Decembrie 13, 2020 Partajează Postat Decembrie 13, 2020 -As avea nevoie de câteva placi bistandard care echipau televizoarele gen Sirius 210 B, 212 B etc sau modificate pentru recepția bistandard. - Pentru un Diamant 253 - 1981 caut placa modificata pentru recepția bistandard ROG pe cei care mă pot ajuta cu acestea sa îmi trimită mesaj privat! Mulțumesc pentru atenție Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 13, 2020 Partajează Postat Decembrie 13, 2020 Iti trebuie module pentru tras in banda iti trebuie pentru 5,5mhz Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 13, 2020 Partajează Postat Decembrie 13, 2020 Am eu. Discutie pe MP. Link spre comentariu
Motreanu Sorin Postat Februarie 12, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2021 Valabil ! - Pentru seria cu transformator (de ex 210 B,212 B etc) caut placi originale bistandard. - Pentru modelele cu șasiu orizontal cu CI fabricate in prima parte a aniilor 80 am nevoie de trei placi modificate in acest scop,funcționale. Rog detalii pe mesageria privata Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Cel mai simplu e un convertor autooscilant pe 1 mhz...am probat la vremea aia si desi nu au mers toate ok, am gasit unul cu filtre ceramice care mergea bine. Sigur e ok alaturarea Sirius 210B? Pt. ca eu am avut Diamant 210B la vremea lor...in studentie i-am pus selector de canale de video si apoi l-am vandut... Link spre comentariu
Motreanu Sorin Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 Acum 21 ore, carageae a spus: Sigur e ok alaturarea Sirius 210B? M-am uitat acum,intradevar am gresit,este 208 B. Fiind de colectie caut placa din fabrica pt B-uri.Deja am una pe drum dar s-ar putea sa mai primesc niste televizoare din acea serie.In cazul in care mai am nevoie revin cu mesaj pe acest topic Link spre comentariu
Postări Recomandate