Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Everest, model: E40TD1290

cornel1962

Postări Recomandate

Va salut !... are cineva un soft pentru acest tv ?

Tv-ul este blocat in stby ( led rosu ), nu reactioneaza la telecomanda, sau butoane . Va multumesc anticipat !

main - TP.MS3663S.PB781 (3MS663LOS2A)

display - LVF400CMDX E005

flash - 25Q64

Editat de cornel1962
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

13

• bobo

5

• Florinel TV

3

• yokoono

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu am gasit nici eu nimic, la Polonezi am puncte, dar nu este pentru placa mea. Este pentru TP.MS3463S.PB711...., am dat un mail la producator , dar pana luni nu cred sa rezolv ceva, astept poate il are totusi cineva . Nu am nici de vortex,ca nu era o problema !

Chiar acum, cornel1962 a spus:

Nu am gasit nici eu nimic, la Polonezi am puncte, dar nu este pentru placa mea. Este pentru TP.MS3463S.PB711...., am dat un mail la producator , dar pana luni nu cred sa rezolv ceva, astept poate il are totusi cineva . Nu am nici de vortex,ca nu era o problema !

De la Rusi nu pot descarca, nu am cont !

Link spre comentariu
Acum 14 minute, cornel1962 a spus:

De la Rusi nu pot descarca, nu am cont !

Ia de aici https://files.fm/u/9nd76dstm#sign_up de vortex poate va merge numai ca este de 32, de la rusi iti descarc eu tu numai pune linkul aici

Link spre comentariu
Acum 8 ore, cornel1962 a spus:

Va salut !... are cineva un soft pentru acest tv ?

Tv-ul este blocat in stby ( led rosu ), nu reactioneaza la telecomanda, sau butoane . Va multumesc anticipat !

main - TP.MS3663S.PB781 (3MS663LOS2A)

display - LVF400CMDX E005

flash - 25Q64

Acum 24 minute, bobo a spus:

Florine,asta este softul de la rusi sau il aveai tu?

Te intreb pt ca memoria este w25q64 iar softul are 4mb,ar fi normal sa fie de 8mb.

Cred ca ceva este gresit.

Eu vad ca la colegu este la fel, nu mai stiu de unde am dumpul, nu este citit de mine

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Florinel TV a spus:

Eu vad ca la colegu este la fel, nu mai stiu de unde am dumpul, nu este citit de mine

Ok, multumesc . O sa incérc maine !

Link spre comentariu

Am ramas dator cu un raspuns, am incercat softul de la Florinel TV si sunt unele modificari care imi intareste convingerea ca defectul este din soft. Acum tv-ul iese din st-by, aprinde backlight , recunoaste telecomanda(off/0n), dar nu am imagine....sonor nu are , dar nici nu stiu daca sunt pe intrari surse HDMI. Am sunat si la CES Voluntari unde se asambleaza, dar nu mi-au trimis nimic ! 

In continuare, astept ca vreun coleg care intra in posesia lui, sa-l posteze si aici . Multumesc colegilor  care s-au implicat, seara frumoasa !

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Va salut pe toti !...am primit pe mail softul solicitat pentru acest tv ( de pe o adresa privata ), l-am scris pe o memorie 25q64 si tv ramane din nou blocat in st-by, cu led rosu aprins ( ca la inceput ). Nu stiu ce sa cred, poate softul nu este ok, sau poate este alt defect !... si daca este asa , se naste intrebarea : de ce cu alt soft iese din st-by, aprinde backlight si recunoaste telecomanda ? Astept ceva pareri din partea dumneavoastra. Stima !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări