Buzatu Postat Decembrie 12, 2020 Partajează Postat Decembrie 12, 2020 (editat) Am un transformator de sudură german ESS 2050, voi adauga niște poze și aș dori să știu dacă în trifazat poate suda cu bazic ? Are un filtru capacitor, dar nu stiu daca are vreun rol !Transformator sudură Ess 2050 https://imgur.com/gallery/iQtSFJE Editat Decembrie 12, 2020 de Buzatu Corecție cuvânt Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 12, 2020 Partajează Postat Decembrie 12, 2020 Nu prea poate suda cu bazic, nu are punte redresoare. Link spre comentariu
Buzatu Postat Decembrie 12, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2020 Am înțeles ! Multumesc frumos ! Am 3 diode de 400 A, o să apelez la un profesionist pentru o punte redresoare ! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 12, 2020 Partajează Postat Decembrie 12, 2020 Sudeaza transformatoarele bazic de zbirniie dar au nevoie de tensiune in gol de minim 70Vac. Al dumneavoastra are 56Vac in gol, nu va merge. Pe linga diode, 4 bucati, mai aveti nevoie si de un soc serios. Pina la urma nu cred ca se merita sa va bateti capul cu el. Exista electrozi suficienti care merg cu el, doriti neaparat bazici...invertor. Link spre comentariu
Buzatu Postat Decembrie 12, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2020 Am întrebat, pentru că tot pe forum se specifica exact ce ați menționat dumneavoastră, dar nu stiam de tensiunea de 70V mers în gol ! Am întrebat că să nu vorbesc prostii față de altcineva ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum