Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAMSUNG model UE32C4OOOPWXXH T-CON320HDL3D54LVO.O

myrell88

Postări Recomandate

buna ziua,revin la subiectul precedent, TV din titlu are imagine normala timp de cateva min.dupa care incep sa apara lent dungi albe verticale peste imagine si ecranul se apropie de alb.Roog daca poate cineva sa ma ajute.MULTUMESC MULT.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• myrell88

4

• adrianvmx

2

• dan-a2

1

• neculavasile

1

Top autori în acest subiect

La nivel de amator cred ca ati putea incerca doar sa curatati cu alcool izopropilic conexiunuile MB - T-con - LVDS , mai mult cred ca tine de un service specializat sau daca incarcati o poza aici pe site vi se dadea un verdict mai clar.

Link spre comentariu
On 12/11/2020 at 3:42 PM, myrell88 said:

buna ziua,revin la subiectul precedent, TV din titlu are imagine normala timp de cateva min.dupa care incep sa apara lent dungi albe verticale peste imagine si ecranul se apropie de alb.Roog daca poate cineva sa ma ajute.MULTUMESC MULT.

Ecran 100% defect,  nu exista rezolvare pentru asa ceva, e defect intern in ecran si nu se poate rezolva, am nuncit eu sa rezolv aceasta problema vreo 3 luni de zile cu fel si fel de experimente dar in zadar......Cu parere de rau nu ai ce sa-i faci la ecranul respectiv, indiferent ce model este...

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări