myrell88 Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 buna ziua,revin la subiectul precedent, TV din titlu are imagine normala timp de cateva min.dupa care incep sa apara lent dungi albe verticale peste imagine si ecranul se apropie de alb.Roog daca poate cineva sa ma ajute.MULTUMESC MULT. Link spre comentariu
neculavasile Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 ai masurat ceva tensiuni pe acolo? da niste detalii Link spre comentariu
myrell88 Postat Decembrie 11, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2020 Nu am masurat deocamdata.Voi masura si am sa trimit valorile,MULTUMESC... Link spre comentariu
adrianvmx Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 Puneti o poza cu defectul . Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 (editat) Posibil display defect , ce serie are ecranul ? Editat Decembrie 11, 2020 de dan-a2 Link spre comentariu
myrell88 Postat Decembrie 11, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2020 NECULAVASILE, Am masurat iesirile din sursa normale dupa indicatiile de pe cablaj;170v,12v,5,3v iar inT-con intra ;12v,3,3v 1,3v cam atat.MULTUMESC. Link spre comentariu
adrianvmx Postat Decembrie 12, 2020 Partajează Postat Decembrie 12, 2020 La nivel de amator cred ca ati putea incerca doar sa curatati cu alcool izopropilic conexiunuile MB - T-con - LVDS , mai mult cred ca tine de un service specializat sau daca incarcati o poza aici pe site vi se dadea un verdict mai clar. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Decembrie 12, 2020 Partajează Postat Decembrie 12, 2020 (editat) On 12/11/2020 at 3:42 PM, myrell88 said: buna ziua,revin la subiectul precedent, TV din titlu are imagine normala timp de cateva min.dupa care incep sa apara lent dungi albe verticale peste imagine si ecranul se apropie de alb.Roog daca poate cineva sa ma ajute.MULTUMESC MULT. Ecran 100% defect, nu exista rezolvare pentru asa ceva, e defect intern in ecran si nu se poate rezolva, am nuncit eu sa rezolv aceasta problema vreo 3 luni de zile cu fel si fel de experimente dar in zadar......Cu parere de rau nu ai ce sa-i faci la ecranul respectiv, indiferent ce model este... Editat Decembrie 12, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
myrell88 Postat Decembrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Adrianvmx am curatat toate conexiunile.Fara nici un efect.Va multumesc din suflet tuturor ptr. sfaturi,o seara buna si un calduros "LA MULTI ANI" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum