Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dispozitiv kirlian

cristitranca

Postări Recomandate

mi-a spus cineva ca ar fi interesant sa imi fac un dispozitiv kirlian.a facut vreunul din voi sau a vazut (pe viu) vreo fotografie kirlian sau vreun dispozitiv?aveti vreo schema?(care sa fie potential functionala)stiu ca se lucreaza cu tensiuni mari...dar eu consider ca merita incercat..deci, va rog sa imi dati si mie o schema si niste pareri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristitranca

2

• Blind

2

• nicul

1

• edy_wheazel

1

Top autori în acest subiect

on topic

http://link.brightcove.com/services/lin ... d203710729

e o chestie foarte interesanta. dispozitivul electronic in sine e destul de simplu. ala cu 2 baterii de 67volti si un traf de 24-110 pus invers pare simplu, dar nu spune cam ce tensiune HV se obtine. daca nu am baterii de instrument, dar am un traf de inalte de color cum pot sa fac dispozitivul?

partea cea mai grea e ca pe placa de descarcare se pune un film pe care nu ai de unde sa-l mai gasesti.

Link spre comentariu

nu prea pot sa spun ca este chair fotografie...sau un efect anume, atata timp cat se realizeaza la tensiuni mari, potential letalep.s. cum adica, nu se mai gasesc filme?(pt placa de descarcare?)unde se gaseau inainte? pe altceva nu se poate?o metoda ar fi cu bobina de inductie de la o masina, dar mai trebuie filmul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări