Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv horizon 39 inchi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

La 23.01.2021 la 20:11, bobo a spus:

Ati montat dvs si merg?

Am avut si eu acest tv acum mai putin o luna de zile si i am dat retur din lipsa de leduri.

Eu cred ca merg leduri cod 61,cele cod 62 sunt putin mai mari.

Ulterior l am intrebat pe dl Badila si mi a raspuns ca merg cod 61 daca sunt 3x3mm.

Eu am facut niste poze la barete dar am gresit ca nu am scos un led si nu am luat dimensiunile.

Am strapat un led intrerupt si l am dat asa clientului ca nereparat( zero lei).a tinut 2 zile.

Clientul a inteles ca nu aveam leduri ca era sfarsit de an dar totusi vrea sa il repar.

Intrebarea este daca ati inlocuit ledurile si cu ce cod .

Multumesc.

Barete nu se gasesc, 61 si 63 au 150 mA,62 au 250mA.Horizonul,lua 493 mA;i-am pus 12 buc.led 62,scos o rezistenta de 1,5 si una de2,2 din drena,a scazut

consumul la 170 mA si vede perfect.Rezerva de 80 mA ar trebui sa-i dea si un plus de fiabilitate.Zic.Succes !

Link spre comentariu

Confirm si eu ca merg perfect ledurile cod 62 de la dl Badila doar ca au tenta albastra cam suparatoare.

Cred ca sunt alb rece dar prea pronuntat.

Le am lipit cu plita ptc si am jonglat putin cu rezistentele din drena mosului.

Nu stiu cum nu au avut loc  la "Polaku2002",poate erau alte leduri.

Editat de bobo
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări