Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv horizon 39 inchi

Postări Recomandate

Buna seara am acest aparat cu display cx390dledm la care sunt duse citeva leduri...nu gasesc leduri ptr a fii inlocuite..cod bareta SJ.CX.D3900402-3030CS-M  MS-L1795V2...sunt la 6,2-6,4v  sunt 3 barete a cite 8 leduri..am comandat un set de leduri cod 62 care pareau asemanatoare dar sunt mai mari decit cele originale care par a fii 3030 ca dimensiune...poate ma lumineaza cineva cu ceva variante alternative...multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Ia legatura cu Domn. Badila si schimba toate ledurile de pe toate cele 3 barete si va fi ok, uite aici ultimele oferte de la dumnealui https://files.fm/u/cj6smdmyb#sign_up dupa ce schimbi ledurile scazi curentul si va fi ok

Acum 1 oră, dan-a2 a spus:

Schimbati baretele  ,am schimbat la o chinezarie 5 leduri ,la o luna a venit din nou cu altele arse , timp pierdut ...

Nu se schimba doar cele arse, cand gasesti leduri arse fie ele 2 sau mai multe se schimba obligatoriu toate si atunci ai baza ca va merge , altfel nu

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
La 10.12.2020 la 19:00, dan-a2 a spus:

Dar cat muncesti sa schimbi ledurile pe barete ,sa centrezi lentilele ?

Eu nu mai schimb leduri decat daca nu gasesc barete noi ...

Bravo dan-a2,sigur da muncesti la desfacere si inpachetare panel,plus ca daca schimbi cele arse sau in scurt,cedeaza restul.....Si nici cele noi nu au o viata lunga fiind facaturi.La al meu am inlocuit doua randuri de barete la 6-9 luni.Slabe slabe la maxim cu tot cu reducere de tensiune.:26

La 10.12.2020 la 19:01, POLAKU2002 a spus:

eu vreau sa  schimb toate ledurile...dar nu stiu ce leduri sa pun in loc...in oferta de leduri nu am gasit led 30 30 șa 6v care sa semene cu originalul

Salut,macar sa ai grija cu polaritatea ledurilor,altfel ai de furca.:reytre

Link spre comentariu
Acum 8 minute, ferentdaniel1 a spus:

Florinel TV am pretentii la d-ta...ledurile tip pastila(SMD) poate sa aiba plus pe latura plina si minus pe cea scurta,sau invers...ok?

Eu nu m-am referit pe dedesupt unde se lipeste ci pe partea din fata acolo au un semn care indica minus, dar poate ar fi si invers la unele insa eu nu am prins, cel mai bine este masurat cu multimetru pe diode si ledul se aprinde si asa vezi care este plusul 

Link spre comentariu
Acum 22 minute, ferentdaniel1 a spus:

Florinel TV am pretentii la d-ta...ledurile tip pastila(SMD) poate sa aiba plus pe latura plina si minus pe cea scurta,sau invers...ok?

La bareta din poza nu se loveste polaritatea cu ledul SMD,deoarece partea mai lata nu coincide cu polaritatea ledului SMD.OK? Pacat ca nu ma lasa sa detailiez si prin imagini......este prea mareeeee intelegeti....o banala poza...!?!?

Link spre comentariu
Acum 20 minute, Florinel TV a spus:

Eu nu m-am referit pe dedesupt unde se lipeste ci pe partea din fata acolo au un semn care indica minus, dar poate ar fi si invers la unele insa eu nu am prins, cel mai bine este masurat cu multimetru pe diode si ledul se aprinde si asa vezi care este plusul 

Am tot respectul pentru tine,si te stiu de multi ani.Cele de 6,4-6,6v nu se aprind la multimetru.Cu drag si multa stima din partea mea si pe viitor.:aplauze

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
La 10.12.2020 la 17:51, POLAKU2002 a spus:

Buna seara am acest aparat cu display cx390dledm la care sunt duse citeva leduri...nu gasesc leduri ptr a fii inlocuite..cod bareta SJ.CX.D3900402-3030CS-M  MS-L1795V2...sunt la 6,2-6,4v  sunt 3 barete a cite 8 leduri..am comandat un set de leduri cod 62 care pareau asemanatoare dar sunt mai mari decit cele originale care par a fii 3030 ca dimensiune...poate ma lumineaza cineva cu ceva variante alternative...multumesc

Merg leduri 62 doar ca ar fi bine sa-i mai micsorezi curentul prin ele.Ai vreo 3 rezistente sub locasul de cartela.Scoate cite poti fara sa afectezi lumina.

Link spre comentariu

Ati montat dvs si merg?

Am avut si eu acest tv acum mai putin o luna de zile si i am dat retur din lipsa de leduri.

Eu cred ca merg leduri cod 61,cele cod 62 sunt putin mai mari.

Ulterior l am intrebat pe dl Badila si mi a raspuns ca merg cod 61 daca sunt 3x3mm.

Eu am facut niste poze la barete dar am gresit ca nu am scos un led si nu am luat dimensiunile.

Am strapat un led intrerupt si l am dat asa clientului ca nereparat( zero lei).a tinut 2 zile.

Clientul a inteles ca nu aveam leduri ca era sfarsit de an dar totusi vrea sa il repar.

Intrebarea este daca ati inlocuit ledurile si cu ce cod .

Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări