megabit Postat Mai 28, 2021 Partajează Postat Mai 28, 2021 In cazul asta trebuie anuntat si producatorul, ca sa modifice datele din catalog ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 28, 2021 Partajează Postat Mai 28, 2021 La LCD este de 15-24 inchi ca consuma mai mult, dar la LED merge si la diagonale mai mari Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 28, 2021 Partajează Postat Mai 28, 2021 oricum descrierea e o ,,prostie,, in primul rand treci consumul suportat care oricum cel chinezesc e total diferit de cel european intotdeauna au exagerat cand e vorba de cel consumat si cel rezultat,la ei un sistem audio consuma 15w si audio scoate 150w,asa e si cu sursele ,nu ai nici o baza,doar comentariile celor ce au folosit se pot apropia de adevar Link spre comentariu
nelu12 Postat Mai 31, 2021 Partajează Postat Mai 31, 2021 revin cu informatii am pus initial sg6859at si mi-a ars tranzistorul chopper noroc ca am pus cu bec si nu sa ars altceva am pus apoi un tranzistot fet de 20A si cu asta pulsa becul care l-am pus in loc de siguranta apoi am pus LD5530 si merge sursa, scoate 12V si 53V maine o pun in TV dar aproape sigur ca merge mersi pt inf cu LD5530 numai bine Link spre comentariu
nelu12 Postat Iunie 3, 2021 Partajează Postat Iunie 3, 2021 merge sursa si inTV numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum