whatdoyouneed Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Salut elforum(presupun ca e un fel de tpu)! Asa, daca conectez un stecher cu un cablu atasat taiat de la un aparat de prin casa, pe cabluri o sa vina curent? o sa mearga, zic? nu ma prea stiu la electrica...si inca ceva, daca as avea un obiect prin care poate circula curent, unde trebuie sa pun fiecare cablu si cum trebuie sa le "lipesc" de acel obiect ca - curentul sa aibe putere maxima(puterea maxima pe care o poate da priza) si sa fie distribuit in tot obiectul? Si e safe daca obiectul e ud(adica imi sare vreo siguranta, se opreste ceva....v-am zis, n-o am cu electrica)? *Nu vreau sa-l ating, stiu ca ma pot electrocuta rau daca e ud* Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Salut. Elforum nu e TPU, dar întrebarea ta cam pe acolo își are locul. Ce dracu' încerci să faci, mai exact? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 what_do_you_need.....you need , first, to read a few books about electricity ...have fun! Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Eu ştiu sigur de ce ai nevoie, să stai departe de prize.Pe cât posibil cu mâinile băgate în nişte mâneci lungi, legate la spate.... Link spre comentariu
Postări Recomandate