sin Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 am luat de la o cunostinta, un desktop vechi pe orizontala dar nu ma indur sa-l arunc la gunoi mai ales ca arata ca din fabrica...hardul bulit, a fost bun de aruncat, l-am inlocuit cu altul si am tras pe curat un wind XP profesional, sunt foarte multumit de cum se misca, problema este ca nu functioneaza IE si deci nu pot intra pe internet. va rog pe cei mai priceputi, dati-mi un link sau o informatie ca sa dowloadez pe un cd o versiune de google sau alt browser, eu am incercat dar zice ca SO nu-i compatibil cu browserul ori ca n-am hardware care trebuie, multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 (editat) Pentru XP incearca Mypal browser. Merge sigur. LE: Vei avea instalata ultima versiune de Mozilla Firefox! Nici un site nu va comenta referitor la vechimea sistemului tau de operare Editat Decembrie 9, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
sin Postat Decembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Mypal browser imi instaleaza Mozilla?..nu am inteles bine, sa descarc ultima versiune de Mozilla? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Este o versiune de Mozilla. descarca de aici: https://www.mypal-browser.org/ Link spre comentariu
sin Postat Decembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2020 ok, incerc cu asta si revin! o seara frumoasa! Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Poti incerca si Opera, merge cam pe orice si stie din start o gramada de chestii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 (editat) 36 minutes ago, Усилитель said: Poti incerca si Opera, merge cam pe orice si stie din start o gramada de chestii. Nu merge domnule nici o Opera. S-au jmecherit toti si te forteaza sa treci la Windows paispe. Lasa sa faca cum am spus eu si mai vorbim. Editat Decembrie 9, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Haralambie Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 N-as intra cu XP pe niciun internet. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 1 minute ago, Haralambie said: N-as intra cu XP pe niciun internet. Depinde ce intelegeti prin internet si cate interneturi credeti ca exista. Link spre comentariu
Haralambie Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Si aici e plin de destepti Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 (editat) 7 minutes ago, Haralambie said: Si aici e plin de destepti Chiar sunt curios. Ce are XP-ul de nu poti sa te dai cu el pe internet? Aprofundati. Hai sa discutam. Sau ati intervenit de plictiseala in acest subiect ? Editat Decembrie 9, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Haralambie Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 De plictiseala, da. Multumesc si seara buna Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 La 09.12.2020 la 21:26, Liviu.Mihaiu a spus: Chiar sunt curios. Ce are XP-ul de nu poti sa te dai cu el pe internet? Aprofundati. Hai sa discutam. Sau ati intervenit de plictiseala in acest subiect ? In anul 2020?! Teoretic nimic, in afara de faptul ca nu mai exista nici un antivirus decent pentru Windows XP, nici un firewall, nici un blocare continuter,(securitate ZERO), ca nici un browser antic/minimalist nu poate vizualiza fisiere imagine de tip webp, ca nu poate fi vorba de youtube, facebook, ca nu trebuie macar sa va vina ideea de a face plati online cu asa ceva, etc. Inclusiv Win7/Win8.1 sunt nerecomandate pentru asa ceva. Daca tineti musai sa va jucati cu antichitatea aceea, exista distro-uri de tiny Linux, incomparabile la browsing cu antichitatea de XP. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Incearca Opera, are o gramada de facilitati incluse, si se straduiesc sa acapareze piata. Inca nu demult a mers chiar si varianta noua. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 On 2020. 12. 09. at 9:12 PM, Liviu.Mihaiu said: Depinde ce intelegeti prin internet si cate interneturi credeti ca exista. Pai este ala pt toata lumea si este celalalt Dark... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum