YsD_SoRyN Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Buna ziua , Cine poate sa-mi repare si cat costa KD-43X8309C , 1-894-595-12, H26M52103FMR care nu reuseste sa termine incarcarea Android? Pe placa nu s-a intervenit cu absolut nimic . Link spre comentariu
Costica Tv Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 pune-ti locatia la profil ca sa vada cei ce se ocupa cu asa ceva....din ce stiu eu, colegul codrut face asa ceva...are eMMC-uri noi luate de pe Aliexpress si le programeaza cu easy jtag.... Link spre comentariu
attilaa0 Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 (editat) Luati legatura cu userul Sergionel.Este profesionist in Sony. Editat Decembrie 9, 2020 de attilaa0 Link spre comentariu
Costica Tv Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 42 minutes ago, attilaa0 said: Luati legatura cu userul Sergionel.Este profesionist in Sony. Corect ! Sergiu e profesionist in orice tv si e cunoscut si respectat de multi...., sunt mai multi care repara Sony.........eu am 13 tv-uri cu ecranul crapat (defect, fisurat....etc) le tin special pentru probat placile eventual primite de la colegi...... Atentie mare !!!, daca nu aveti tv pe ce sa probati placa reparata, stati linistit....ca eu am patit-o......bineinteles ca am returnat inapoi bani colegului....................... Deci am primit placa de la un coleg prin posta , era un LG cu scrierea eMMC-ului, am scris softul ISP cu 5 fire (RT809H) ,placa a ajuns la colegul respectiv, dar nu functiona...ulterior i-am trimis bani inapoi prin posta..... Daca nu ai tv pe ce proba placa, nu va mai incurcati cu va jucati... Link spre comentariu
sergionel Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 se poate repara,in urma reparatiei se va pierde ci card,restul functional,netflix,youtube ,etc. Link spre comentariu
YsD_SoRyN Postat Decembrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Multumesc pentru raspunsuri . Cum facem sa aflu cat costa pentru ca evident, nu este tv-ul meu si trebuie sa discut cu posesorul . Pentru Costica spun ca am tv-ul deschis pe masa si intr-adevar de mai multe ori am cumparat placi nefunctionale din tv-uri "cu ecranul spart"sau scrise gresit ,dar in discutia de aici nu se pune aceasta problema . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum