BUGHIU Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Buna! Tv-ul din titlu,adus din Anglia ,saisiu 17MB82.2,panel VES400UNDS-02-B,sursa 17IPS20 prinde doar canale analogice!! Digitale nu prinde!! Un soft pt el ar fi sa rescriu memoria W25Q16 sa fie compatibil si digital?! Am verificat selectorul prin Menu+7935 sa vad daca esti ACTIV pe digital si este activat!! Nici schimbarea țări la o noua instalare nu ajuta cu nimic,digitalele nu intra!! Doar un alt dump ar rezolva problema!! Va multumesc! Link spre comentariu
yokoono Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Ai salvat profilul si sa vezi acolo daca este activata optiunea ?. https://www.elforum.info/topic/136160-profile-vestel-lcd-de-reparare-17mbxx/#comments Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Deocamdata nu am intervenit fizic deloc la memorie,tv-ul functioneaza doar pe analogice!! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Acum 47 minute, BUGHIU a spus: Deocamdata nu am intervenit fizic deloc la memorie,tv-ul functioneaza doar pe analogice!! Colegu yocoono spune de profilele pe USB si nu de dump-ul din memorie Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Stiu de ce spune,dar nu am gasit un profil pt tipul asta pt usb!! Pe deasupra nici nu vrea sa faca update de pe stick,cu OK si stick bagat!! Link spre comentariu
yokoono Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 (editat) Am modificat cate ceva prin profil. Creezi pe stick un folder numit PROFILE si pui in el fisierele de mai jos (11 fisiere) si urmezi pasii ca la copierea profilului. Vezi daca s-a activat optiunea pentru digitale https://file.fm/u/fh8hsf6qa Editat Decembrie 9, 2020 de yokoono Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 pai de ce ai vrea sa faci update pe USB la un tv care merge ? este MB82 , fisierele se pun direct pe stick Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2020 S-a rezolvat! Un CARD de 1g bagat intr-un adaptor isi batea joc de mine.....!! Am pus profilul pe stick normal si e ok!! Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Octombrie 10, 2023 Partajează Postat Octombrie 10, 2023 Buna , am aceasi problema , ma ajutati cu un soft? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum