Jhn Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 (editat) Salut ! Pentru invertorul din topic, am cumpărat de la tme 6 buc. igbt-uri IKW50N60H3 și culmea este că sunt de proveniență China, ce sfat îmi dați să merg pe ăștia, sau să pun altceva. Invertorul l-am cumpărat defect, iar igbt-urile se văd că au mai fost schimbate, știe cineva dacă modelul acesta de tranzistori sunt originali, ca de manual de service nici nu "îndrăznesc " să întreb. Editat Decembrie 9, 2020 de Jhn Link spre comentariu
Jhn Postat Decembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2020 (editat) Editat Decembrie 9, 2020 de Jhn Link spre comentariu
cristi7521 Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 (editat) Modelul acesta de IGBT-uri este mai nou decat aparatul, deci nu au cum sa fie cele originale. Se pare ca originalele au fost GP50b60pb1, vezi in linkul urmator: https://forum.softpedia.com/topic/567256-invertor-sudura-globus-170-helvi/ Infineon sunt de aproape 20 de ani prezenti in China Infineon in Shanghai: our Headquarter. It was established in July 2003, comprises both business functions, such as marketing, sales or technical support and central functions, such as Finance, Purchasing or IT. Infineon in Beijing: important part of our growth strategy in China. Established in 2010, business activities in Beijing include: Application R&D for renewable-energy vehicles, Manufacturing IGBT Stack products, sales & marketing as well as customer support team mainly for North China. Editat Decembrie 9, 2020 de cristi7521 Link spre comentariu
Jhn Postat Decembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Mulțumesc ! Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Eu găseam prin Helvi sgw30n60, și nu erau deloc umblate in ele. Driverele sunt cumva cu optocuploare plus pereche de Bd-URI? Link spre comentariu
Jhn Postat Decembrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2020 (editat) Da optocuploarele sunt TLP250, am câteva bucăți sgw30n60 din kit-uri originale Telwin, dar parca nu ma îndur sa le utilizez. Maine dacă am timp încerc sa-l alimentez, și sa vedem ce rezulta, asa la prima vedere e construit binișor. Editat Decembrie 10, 2020 de Jhn Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum