ClashGamingRO Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Salut. Lucrez la un proiect si am un modul bluetooth audio la care vreau sa conectez niste casti de telefon dar semnalul audio e prea slab chiar si pentru niste casti banale de telefon. Vreau sa va intreb daca e posibil sa amplific acest semnal (doar cat sa se auda ok in casti) cu un singur tranzistor 2n2222a? O schema ar fi de ajutor. Mersi anticipat Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Normal ar fi să vorbim de nivele de semnal, valori de tensiuni de alimentare, o schemă...nişte specificaţii ale modulului folosit.Poate nu ai conectat căştile unde trebuie... Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Decembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2020 MH-M18 si am dat 5V. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Poti pune butoane sa controlezi volumul. Pe pinul Key. LE: nu merge ca nu ai iesire pentru casti. Ramane sa construiesti un amplif. Cerinta cu 2222 o bucata spune multe despre necesitati si capabilitati. Scheme sunt pe Internet. Calitatea... Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Decembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Am si un amplificator stereo (PAM8403) de 3W dar e prea puternic zic eu pt casti acm nush Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 (editat) Prea puternic nu e decat daca dai tu volumul prea tare. Ce potentiometru ai? Sa zicem ca PAM8403 are un potentiometru de 10k. Poti pune o rezistenta de 33-100k in serie cu iesirea M18 (adica de la iesirile L si R catre intrarea in potentiometrul modulului PAM) si volumul nu o sa fie niciodata prea mare. Incerci acel 33-100k (sau mai mare) pana cand la maximum la potentiometru ai un sunet decent, fara distorsiuni. Editat Decembrie 8, 2020 de Mircea Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Decembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Nu am potentiometru la PAM8403. E vreo problema sau tot pot pune rezistenta in serie cu iesirea m18 ? Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Nu ai un potentiometru dublu pe acasa? Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Decembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Am gasit acum un potentiometru de 10k Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Daca n-ai, faci asta cu R1 de 100k, R2 de 10k sau similar cat sa fie in raport de 10:1 sau apropiat. Vin este L din MX18, Vout este Lin din PAM. Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Decembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Ok, Mersi! Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 (editat) PAM8403 este cu iesire in punte si este in clasa D. In concluzie nu-l poti folosi la casti. Dar daca te chinui putin poate il poti face sa mearga si la casti dar va suna prost - foarte prost. In schimb nu stiu daca ai cunostintele necesare ca sa poti face modificarea cum trebuie. Daca te descurci cu letconul poti face un amplificator de casti folosind operationalul de pe iesirea unei placi de sunet mai vechi care este posibil sa o ai printre ciubeie, dar trebuie sa-i faci o mica placuta si sa realizezi schema corecta ca sa mearga dar sunetul va fi OK. Editat Decembrie 8, 2020 de sesebe Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 (editat) PAM8403 e stereo. Despre ce vorbesti? LE: am inteles, greu pe timp de iarna... Editat Decembrie 8, 2020 de Mircea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum