Nikk Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Am nevoie de 2 buc cu datele din titlu si formatul din foto atasat (ax randalinat, conector pentru cablu ). https://imgur.com/undefined https://imgur.com/undefined Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Nikk.Pozele imgur nu merg. Oricum poturile alea le poti gasi la magazine sub 10 lei amandoua.Te costa mai mult transportul!Mai bine te cuplezi cu alte piese necesare pentru o comanda online...De ex are tehnoelectric. Acu depinde si ce calitate cauti.Ce se vede in poza ar parea un tip ieftin,sa nu zic chinezaraie. Link spre comentariu
Nikk Postat Decembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Sunt interesat de potentiometre cat mai bune. Regleaza tensiunea intr-o sursa variabila industriala , nu as zice ca este chinezaraie . Am mai pus odata poza pe Imgur Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 (editat) Să mă uit pe la serviciu, cred că mai am ceva poturi Bourns multitură de mare calitate, bobinate.Categoric mai bune decât cele cu peliculă chimică...dar ceva mai vouminoase, cel puţin pe lungime.Cel din imagine e de 1k dar e doar ca să aveţi idee despre model. Editat Decembrie 9, 2020 de validae Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Foarte buna solutia cu multitura,atat ca trebuie sa ai rabdare la invartit. Ce se vede in poza nu e pot "industrial".E tip obisnuit.Despre ce sursa e vorba?Valorile poturilor sunt cam ciudate.De regula,la surse,se folosesc mai mari de 1-5k. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Astea de care vorbesc au fost folosite în aparatură industrială, pe regulatoare de tensiune. Link spre comentariu
Nikk Postat Decembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Sursa este ca cea din centru, jos pe masa, cu doua instrumente PCB 1012 VU . Poate are cineva potentiometre ca cele originale . Era ceva destul de comun cu ceva ani in urma . Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Daca vad bine are un singur pot.E franceza.Sursa e 0-15V?Este si schema?Pare sursa de radioamator. Link spre comentariu
Nikk Postat Decembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Poate alimenta diverse . Are reglaj numai pentru tensiune . Dupa instrumente ar livra 9-22 V pana la 12 A . Cu siguranta nu in regim continuu puterea maxima , ci undeva la 100-120 W . Are traf cu infasurare cu priza mediana pentru forta si alta infasurare pentru comanda , Sursa este realizata cu 5 trz dintre care 2 x 2N3055 SGS pe radiator . Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Am uitat sa mentionez ca ar merge si un pot de 1k in paralel cu o rezistenta fixa de 1k.Poturile de 1k sunt mai raspandite. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Potențiometru se găsește usor. Nu e ceva deosebit deloc. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Decembrie 4, 2022 Partajează Postat Decembrie 4, 2022 La 09.12.2020 la 13:42, Nikk a spus: Poate alimenta diverse . Are reglaj numai pentru tensiune . Dupa instrumente ar livra 9-22 V pana la 12 A . Cu siguranta nu in regim continuu puterea maxima , ci undeva la 100-120 W . Are traf cu infasurare cu priza mediana pentru forta si alta infasurare pentru comanda , Sursa este realizata cu 5 trz dintre care 2 x 2N3055 SGS pe radiator . Buna ziua! Mai aveti vreo sursa PCB1012VU si in special schema sursei? Eu am carcasa uneia impreuna cu traful si as vrea sa stiu cum era pcb-ul original. Poate aveti timp sa faceti candva o poza fata-verso ala pcb si ma descurc de acolo sa iau schema daca nu are mai mult de 2 straturi. Link spre comentariu
Nikk Postat Decembrie 5, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2022 Salut. Am notat solicitarea dvs. Nu detin schema sursei , chiar intentionam candva sa o ridic de pe cablajul mono strat - daca tin bine minte . Am tot amanat fiind cam inghesuita si trebuie demontata complet pentru a avea acces total/poze la cablaj . Nu pot preciza o data anume dar o sa primiti cel putin pozele PCB si datele pieselor relevante . Link spre comentariu
Postări Recomandate