Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalare imprimanta Canon LBP2900 pe telefon

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna seara tuturor. Am instalat imprimanta din titlu pe telefon si am ajuns la un obstacol ( vedeti printscreenul din attach ). Nu pot printa decat asazisul test page. Imi spune in printscreen ca trebuie nu stiu ce sa cumpar. Telefonul folosit este un Samsung A21S cu sistem Android 10. Am instalat cu succes " printer share " si " canon print service ". Am urmat pasii din tutorialul din linkul urmator:   

Acum, astept niste sfaturi din partea colegilor sa scap de ce se vede in printscreenul urmator si sa pot printa. Singurul document care il pot printa este " test page ". In rest imi apare imaginea din printscreen si nu pot printa.

Multumesc. 

Print.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

5

• bmwh548

2

• validae

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Prin WiFi face la fel ? Chiar şi cu versiunea ,,trial,, a acelui program tot trebuie să printeze mai mult decât pagina de test.Probabil ai omis ceva, încearcă să instalezi programul pentru WiFi (Canon print service) şi împerechează imprimanta cu telefonul înainte de a încerca să trimiţi fişiere la printare.

Editat de validae
Link spre comentariu

De ce ai instalat Printer share sau cum s-o chema ala? Trebuia pus doar Canon Print service si pe urma poti da comanda de printare direct din galeria integrata in Android. Incearca asa si vezi daca mai da "eroarea" aia.

Link spre comentariu
Acum 37 minute, validae a spus:

Prin WiFi face la fel ? Chiar şi cu versiunea ,,trial,, a acelui program tot trebuie să printeze mai mult decât pagina de test.Probabil ai omis ceva, încearcă să instalezi programul pentru WiFi (Canon print service) şi împerechează imprimanta cu telefonul înainte de a încerca să trimiţi fişiere la printare.

Imprimanta nu are WiFi. Este " bunica ". O am de prin 2008. Are numai USB.

Acum 34 minute, bmwh548 a spus:

De ce ai instalat Printer share sau cum s-o chema ala? Trebuia pus doar Canon Print service si pe urma poti da comanda de printare direct din galeria integrata in Android. Incearca asa si vezi daca mai da "eroarea" aia.

OK. O sa incerc si revin cu rezultatul.

Multani.

Editat de ROBEERT
Link spre comentariu
Acum 7 ore, bmwh548 a spus:

Nu am cautat specificatiile imprimantei, nu stiam ca nu are Wi-Fi, scuze. La alea nu stiu cum se procedeaza.

Dupa parerea mea, se pare ca saracia aia de aplicatie pe nume " Printer Share " nu este gratuita. In tutorialul de mai sus, dupa cum se vede, dupa cateva secunde, comanda print, devine activa. La mine nu. Ma bate la cap sa fac upgrade premium ( exact ca in printscreenul pus de mine mai sus ). Si in tutorial, este instalata aceeasi imprimanta ca a mea.

Link spre comentariu

Buna seara. Revin. Am dezinstalat tampenia de " Printer share " in ideea sa dau comanda de printare direct din galeria telefonului si, " surpriza ": nu am optiunea de printare cu imprimanta prin USB. Am numai optiunea de printare cu imprimanta prin Wi-Fi ( vedeti cum imi apare in cele doua printscreenuri de mai jos ). Repet: imprimanta mea nu are Wi-Fi. Nu stiu ce procedura sa mai aplic. Daca nu mor de nervi. Repet: dupa cum am scris in prima postare, imi functioneaza numai printarea " test page ". 

Poate stie careva vreo alta aplicatie ( inafara de aplicatia " Printer Share " ) care sa functioneze, sau vreo alta procedura de instalare a imprimantei laser Canon LBP2900 pe telefon Android. 

Multumesc anticipat.

130303020_178987130590535_4019547500497103948_n.jpg

130209717_218532593011433_7529110056609894529_n.jpg

Link spre comentariu

Buna seara tuturor. Problema rezolvata astfel: a trebuit cumparata aplicatia " Print Share ". Deci, intr-un cuvant, este cu bani aceasta aplicatie. Acum totul este ok.

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări