dan-a2 Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Azi am fost la un magazin din Ploiesti si am cumparat ceva electrolitici marca JB , ma intereseaza daca sunt ceva de calitate (,macar medie ) ..? O sa fie montati in surse tv lcd ,e prima data cand cumpar asa ceva .. Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Seria " JRB" e low-esr, am folosit ocazional fara probleme, de aparitie recenta pe piata noastra, cca un an, se gasesc la un pret corect, vad ca si la T. [x]. E au inceput sa aduca ... Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 JB taiwaneza cu fabrici in China.Sunt cunoscuti mai mult pentru condensatorii ne-electrolitici. Sunt curios ce valori au esr-urile.A masurat cineva?De cateva ori am prins electrolitici "low esr" care pareau a fi din aia normali... Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Am facut comparatie la esr intre jrb si nichicon...sunt la fel....nimic nou sub soare. Condensatori jb folosesc si eu...putini cam maricei in comparatie cu altii...dar sunt ok. Sunt unii si la 125grC....daca sunt pozitionati pe langa radiatoare sunt mult mai buni. Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 JB este o firma Taiwan , fondata in 1980 ," face "condensatoare de toate felurile : PIO , Polipropylene ,Polistiren ,Poliester ,film etc . Cred ca sunt bune , vand lunar cantitati "ametitoare "de condensatori..... Un tabel : jb Capacitors Strong Products JFA--Mylar polyester film capacitors JFB--Metallized polyester film capacitors JFL--Metallized polypropylene film capacitors JFG--Axial lead film capacitor JFW--X2 310VAC met polypropylene film capacitors JFZ--X2 310VAC met polypropylene film capacitors JFP--High voltage metallized polypropylene cap. JFQ--High voltage metallized polypropylene cap. JFS--Motor Running capacitors JFX--Premium metallized polypropylene Cap. JSX--Superior metallized polypropylene Cap. JCS--85°C SMD electrolytic capacitor JCK--105°C SMD electrolytic capacitor JRA--85°C Radial Aluminum Electrolytic Capacitor JRB--105°C Radial Aluminum Electrolytic Capacitor JNE--105°C Snap Aluminum Electrolytic Capacitor JMJ--85°C Screw Aluminum Electrolytic Capacitor JSU--55°C Lug Aluminum Electrolytic Capacitor Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2020 La esr sunt ok , multumesc ptr. raspunsuri .. Link spre comentariu
Postări Recomandate