Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa alimentare si triplor E 0110

mac01

Postări Recomandate

Salutari!

Imi trebuie o placa de alimentare si placa triplorului de tensiune de la osciloscopul romanesc E0110. Am unul care are aceste placi lipsa si vreau sa-l reconditionez. Ma intereseaza in mod special ca placa de alimentare sa aiba traful chopper pe ea.

Sau cumpar un intreg osciloscop bun sau defect....nu are importanta...numai sa fie complet.

Restul mesajelor mele de la Rubrica Cumparari rog sa fie inchise.

Locatia mea Bucuresti.

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mac01

6

• BRANCA

1

• ion_vasile

1

• mihail-cornel

1

Stiu...merci.....am vazut si am luat legatura cu dansul....are unul dezmembrat....dar din pacate placa de alimentare care o are nu are chopper-ul pe ea. Nu are nici placa cu triplorul de tensiune. 

L-as fi cumparat de piese.... dar nu incomplet....si exact ce-mi trebuie, nu are.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Nu are loc in interior...multumesc.

Placa de triplor as putea s-o reconstruiesc si eu...nu-i mare greutate...cateva diode si cativa condensatori. La fel si placa de alimentare...as putea sa-i fac o sursa in comutatie....dar pe mine ma intereseaza sa aiba modulele originale. 

Editat de mac01
Link spre comentariu

vand osciloscop E110 portabil, dezmembrat dar cu toate componentele,blocurile functionabile...are un comutator defect si nu ma mai intereseaza sa-l repar...am unul digital.

pret 150lei.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări