cipriyan123 Postat Decembrie 6, 2020 Partajează Postat Decembrie 6, 2020 Cumpăr mufa industrială pereche mama-tata cu 6 pini( cel puțin), de tipul sau asemănătoare cu cea din imagine. Ma interesează sa fie cât mai solida și sa aibă și mecanism de blocare. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 7, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Nu s.a încărcat.....încerc azi cu postimage. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 (editat) Sau poţi încerca şi aşa: Încărcaţi fotografia/fotografiile aici: https://imgur.com/upload Apoi daţi click dreapta cu mouse pe imaginea deja încărcată acolo şi selectaţi ,,Copy Image,, sau ,,Copy image location,, Reveniţi pe Elforum fără a închide pagina de pe Imgur şi daţi ,,Paste,, în postarea unde doriţi să apară imaginea. Astfel, imaginea va apărea direct, nu ca link pe care să dai click ca s-o vezi... Am ceva mufe, unele cu mult mai mult de 6 pini şi sistem de blocare.Poate reuşeşti până diseară să pui o poză, eu o să pun ce am.. Editat Decembrie 7, 2020 de validae Link spre comentariu
Barbaro Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Dacă nu tranzitează curenți mari puteți folosi mufele de microfon de la stații cb se pot cumpăra de la magazinele de profil Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 vedem ce vrea , o fi harting , circon , etc Link spre comentariu
Haralambie Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 E Amphenol sau replica Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2020 (editat) La 07.12.2020 la 9:29, Barbaro a spus: Editat Decembrie 8, 2020 de cipriyan123 Link spre comentariu
Haralambie Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Ia legatura cu duhul sfant, poate stie el ce cauti. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2020 (editat) Asta este. Îmi trebuie pereche mama-tata.. Editat Decembrie 8, 2020 de cipriyan123 Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 harting 6 pini , de cablu sau panou ? trimit poze mai tarziu, trimite o adresa de mail pt poze Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Mufa mama este pe carcasa mașinii iar mufa tata este pe cablul care duce la pedale. Trimit adresa de mail pe mp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum