BRANCA Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 ovigane.Văd pe ali că e vorba de un inverter 12v la AC,de 200w,square wave si "signal generator"... Pentru cine vrea un modul de-a gata,ieftin,e ok.Rămâne alegerea trafului singura problemă.Mă refer la tensiune şi putere. Link spre comentariu
ovigane Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 Cumpărasem mai demult și eu un modul din ăsta să văd cum e construită puntea H. Are doar N-MOS-uri în componență. Schema e frumoasă. Link spre comentariu
frici Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 Acum 2 ore, petrois a spus: Cu 65v poți doborî un porc de orice dimensiune. Este deja testat Mulțu!!! Acum 1 oră, BRANCA a spus: frici.Despre ce montaj e vorba?Din poză pare un pcb comercial... Cel de China. Acum 37 minute, BRANCA a spus: ovigane.Văd pe ali că e vorba de un inverter 12v la AC,de 200w,square wave si "signal generator"... Pentru cine vrea un modul de-a gata,ieftin,e ok.Rămâne alegerea trafului singura problemă.Mă refer la tensiune şi putere. Consumul in cazul meu e de 2,95A aproximativ ,deci cu accu de 10AH pot face câteva asomari...sau nu?? Link spre comentariu
frici Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 Acum 26 minute, manolo a spus: Ce tip de acumulator? Salut,modelul din imagine ,12v,10AH Link spre comentariu
ionut120v Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 4 celule litiu ion sau sodiu ion 18650 sun mai usoare iar sodiu ion este 20 c discharge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum