Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asomator electric portabil (cu acumulator)

validae

Postări Recomandate

• Răspunsuri 295
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

73

• ovigane

48

• Florin31

21

• mani

14

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mulțumesc mult pentru răspunsuri,o sa fac cateva teste sa vad ce consum am si ce voltaj de iesire am,o sa mai caut,poate fac rost de un traf mai mic sau sa cumpar unul daca au baietii pe forum.Pe olx nu am gasit,si o sa studiez schema de mai sus.

Link spre comentariu

Ţii regim validae?Carnea de porc nu e atât de sănătoasă într-adevăr,dar nu se compară ce creşti tu cu mizeriile din comerț!Efectiv zici că aia de casă e produsă de altă specie,nu de porc!Nu mai vorbesc cât de dulce e...

Link spre comentariu

@BRANCA...nu m-am lăsat de mâncat porc, doar că nu mai cresc eu.

Referitor la schema aia full bridge, nu poţi spune că-i chiar aşa complicată.Doar dezavantajul de a folosi două drivere şi patru mosfeţi ar fi, că toată schema încape într-o cutie mică de chibrituri cu tranzistori cu tot....

Link spre comentariu

Salut inca o data,pe langa proiectul la care lucrez am mai gasit ceva pe Aliexpress si am zis sa dau comanda,cred ca dureaza vreo 2-3 saptamani sa ajunga.Este un modul care funcționează la 50 hz dar nu are protecție Gavanica,exista pericol de electrocutare daca il folosesc pentru asomare?

Va las link:

Corrected Sine Wave Output 50Hz Inverter 12V To 220V Inverter Power Supply Energy Storage DC-AC Boost Board
https://a.aliexpress.com/_m0rN4J2

Mulțumesc!

Editat de ClaudiuG
Link spre comentariu

Da tensiune prea mare la iesire. Pretul este foarte mic. Daca traful nu este lacuit se poate rebobina. Scurtul accidental ii este fatal. Izolarea galvanica este un nonsens la acest montaj.

Link spre comentariu

Mulțumesc pentru raspuns,o sa verific si il duc la niste baieti care se ocupa cu rebobinari,poate reusesc sa il faca,si sa imi dea jos din voltaj,dar mai intai sa ajunga.

Link spre comentariu

Dacă are ceva buclă de stabilizare va fi necesar să se intevină și în schemă.Văd că are un trimer de reglat tensiunea, dar plaja de reglaj nu poate să scadă tensiunea până la 100V fără intervenție la spire.Vor trebui scoase câteva spire și modificat bucla de reglaj ca sursa să ,,vadă,, o tensiune de circa 100V ca ,,normală,,...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări