dumitrumy Postat Noiembrie 12, 2023 Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 (editat) https://www.homemade-circuits.com/simplest-full-bridge-inverter-circuit/ Editat Noiembrie 12, 2023 de dumitrumy Link spre comentariu
ClaudiuG Postat Noiembrie 12, 2023 Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Mulțumesc mult pentru răspunsuri,o sa fac cateva teste sa vad ce consum am si ce voltaj de iesire am,o sa mai caut,poate fac rost de un traf mai mic sau sa cumpar unul daca au baietii pe forum.Pe olx nu am gasit,si o sa studiez schema de mai sus. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 12, 2023 Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Acum 6 ore, dumitrumy a spus: https://www.homemade-circuits.com/simplest-full-bridge-inverter-circuit/ As fi interesat de un cablaj multumesc Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 12, 2023 Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Schema cu full bridge e simplă şi elegantă,dar aş vrea să văd şi eu cât ar costa.Dacă iei piese din RO se duce între 60-100 lei,cu tot cu transport... Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 13, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Cui nu-i convine să-și facă singur să-și cumpere. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 13, 2023 Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Cam seamănă cu al tău validae...Mai sunt şi alții de vând. https://m.olx.ro/d/oferta/asomator-porci-profesional-IDhHPUW.html Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 13, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Eu am făcut doar la câţiva cunoscuţi, nu le fac pe bandă.Nici nu mi-am păstrat pentru mine unul, fiindcă de câţiva ani nu mai cresc porc. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 13, 2023 Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Ţii regim validae?Carnea de porc nu e atât de sănătoasă într-adevăr,dar nu se compară ce creşti tu cu mizeriile din comerț!Efectiv zici că aia de casă e produsă de altă specie,nu de porc!Nu mai vorbesc cât de dulce e... Link spre comentariu
ovigane Postat Noiembrie 13, 2023 Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Mie mi se pare eleganta schema full bridge, dar simpla nu e în nici un caz, mai bine faci o priza mediana la traf și faci schema intr-adevar simpla. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 13, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 @BRANCA...nu m-am lăsat de mâncat porc, doar că nu mai cresc eu. Referitor la schema aia full bridge, nu poţi spune că-i chiar aşa complicată.Doar dezavantajul de a folosi două drivere şi patru mosfeţi ar fi, că toată schema încape într-o cutie mică de chibrituri cu tranzistori cu tot.... Link spre comentariu
ClaudiuG Postat Noiembrie 15, 2023 Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 (editat) Salut inca o data,pe langa proiectul la care lucrez am mai gasit ceva pe Aliexpress si am zis sa dau comanda,cred ca dureaza vreo 2-3 saptamani sa ajunga.Este un modul care funcționează la 50 hz dar nu are protecție Gavanica,exista pericol de electrocutare daca il folosesc pentru asomare? Va las link: Corrected Sine Wave Output 50Hz Inverter 12V To 220V Inverter Power Supply Energy Storage DC-AC Boost Board https://a.aliexpress.com/_m0rN4J2 Mulțumesc! Editat Noiembrie 15, 2023 de ClaudiuG Link spre comentariu
dumitrumy Postat Noiembrie 15, 2023 Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 Da tensiune prea mare la iesire. Pretul este foarte mic. Daca traful nu este lacuit se poate rebobina. Scurtul accidental ii este fatal. Izolarea galvanica este un nonsens la acest montaj. Link spre comentariu
ClaudiuG Postat Noiembrie 15, 2023 Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 Mulțumesc pentru raspuns,o sa verific si il duc la niste baieti care se ocupa cu rebobinari,poate reusesc sa il faca,si sa imi dea jos din voltaj,dar mai intai sa ajunga. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 15, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 Dacă are ceva buclă de stabilizare va fi necesar să se intevină și în schemă.Văd că are un trimer de reglat tensiunea, dar plaja de reglaj nu poate să scadă tensiunea până la 100V fără intervenție la spire.Vor trebui scoase câteva spire și modificat bucla de reglaj ca sursa să ,,vadă,, o tensiune de circa 100V ca ,,normală,,... Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 15, 2023 Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 Da' modulele astea reglabile în CC nu funcționează?Într-o vreme erau şi prin magazinele noastre,pentru experimente. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum