Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ok

RST

Postări Recomandate

Topicul e de unica folosinta si e ptr dvs, Silviu @yo9hrb

Ne-am cunoscut personal, am facut teste live si personal, si desi isi anuntasera prezenta si alti radioscamatori, au aratat prin neprezenta cat de scamatori sunt. 

Din bun simt nu am facut inregistrari care sa arate diferenta intre un transceiver analogic si un stick SDR. Am facut doar una. Din pacate, e vizavi de trscv dvs:

https://vocaroo.com/1nlKciHijuJo

Ce receptionati dvs " cu little QRM  " se aude lacrima la mine. " Radioamatorii " ar putea observa ca in timpul emisiei dvs, nu s-a ars nici stick, nici MagicBon....va receptioneaza. 

Nu cred ca e cazul sa ma " boscoroditi "cand mai postez ceva la rubrica Radioamatori. 

Nu pana nu se gaseste un curajos. 

Pana nu se gaseste un curajos, nu mai spun concluzii pentru ca le stiti/intuiti deja. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• RST

4

• Mircea

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

8 minutes ago, RST said:

Topicul e de unica folosinta si e ptr dvs, Silviu @yo9hrb

Ne-am cunoscut personal, am facut teste live si personal, si desi isi anuntasera prezenta si alti radioscamatori, au aratat prin neprezenta cat de scamatori sunt. 

.... 

8 minutes ago, RST said:

Nu cred ca e cazul sa ma " boscoroditi "cand mai postez ceva la rubrica Radioamatori. 

Nu pana nu se gaseste un curajos. 

Pana nu se gaseste un curajos, nu mai spun concluzii pentru ca le stiti/intuiti deja. 

Prietene, scamator e fiul mamei tale, care sigur regreta ca a dat lumii un neispravit. Un bețivan care se da in stamba cand o ia, atat de des, pe ulei. 

@yo9hrb, Silviu, rog sa dai cu matura spre Pubela.

@restul celor care mai scriu pe aici, ignorati tembelismele unuia care tot scapa de la sanatoriu. Intr-o zi cu soare, are sa se construiasca un zid mai inalt. 

Link spre comentariu

Scamatori in acceptiunea mea vazuta real, inseamna niste batranei rupti de realitate. Fara tupeu, fara sange-n coaie, traind numai din amintiri. 

Am scris direct " coaie "pentru ca oricum topicul va fi sters. 

Daca ati fi avut, ati fi iesit din barlog, ati fi iesit din mediocritate si ati fi aratat live, ca sunteti mai buni. Monmentan e mediocritate...si deocamdata sunt cuvinte de tomberon.

Is curios live in trafic..... sa vad cati curajosi se arata. 

( ascultarea merge si fara licenta....si cu toate ca ma laud ca am cea mai buna receptie din Romania, in ultimele 2 luni am auzit doar 2 din userii acestui forum. Daca vreti sa stioti care, pot spune ) In rest, o apa si-un pamant. 

Link spre comentariu
Prostul are un mare avantaj faţă de omul deştept: este întotdeauna mulţumit de el însuşi.

Prostia este infinit mai fascinantă decat inteligenţa. Inteligenţa are limitele ei, prostia nu.

Si ca sa punem capac:

Nimeni nu e destul de inteligent ca să poată convinge pe un prost că e prost.
Link spre comentariu

Alta treaba de remarcat, nu trebe sa intrerup receptia in timp ce emit. Asa era la hardughiile vechi. 

Nu tre sa ti pmai tare pentru a creste puterea la emisie. Nui tre sa dau volumul blana ptr a auzi un Dx:))) Asa am auzit ca e la hardughiile vechi. 

De la Waxiba incoace, exista ALC.

Modernismul e asociat cu inteligenta si finete.....chiar daca impotriva traditiei. 

Link spre comentariu

@Mircea 

Daca ati fi cunoscut un minim de psihologie ati fi stiut ca pe un prost, cu cat il combati mai mult, cu atat va fi mai convins de ideile proprii. 

E ca si cum ai incerca sa stingi un foc turnand benzina pe el. 

Pe un prost il poti convinge numai real, cand il faci sa dea singur cu capul de propria prostie. 

.....................cam asta urmeaza sa fac cu voi, in trafic. 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări