Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cuptor cu microunde

Benga

Postări Recomandate

Buna seara, am un cuptor cu microunde marca .rohnson-r-2302, si de cateva zile nu ma functioneaza ,cand il programez pe incalzire face un scurtcircuit si niste zgomote ciudate in interior, mentionez ca pe celelalte programe nu l-am mai incercat,ma poate ajuta cineva cu un sfat , ce defectiune are si daca se merita sa mai investesc in reparatia lui.

Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• Benga

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Fără a fi desfăcut, inspectat și măsurat nu pot ști ce are.Zgomotul ciudat poate fi cauzat și de ceva grăsime ce a stropit fereastra de micafolie din dreapta ușii și care acum arde cu flacără.Uneori și motorul platanului se mai arde și poate face zgomote și scurtcircuit.Mai pot apărea uneori descărcări de înaltă tensiune între transformator și tabla capacului, se aud ca niște pocnituri puternice, ca niște împușcături.

Există un topic dedicat cuptorului cu microunde, unde am explicat pe larg cam ce se poate defecta și ce se poate verifica la un cuptor cu microunde.Dar am mai menționat acolo și faptul că nu chiar oricine poate repara așa ceva, trebuie totuși să aveți un minim de cunoștințe tehnice și experiență în depanare, altfel nu o să înțelegeți nici măcar termenii utilizați.

Dacă nu aveți niciun fel de experiență în domeniul depanării, nu vă recomand să încercați să reparați un cuptor cu microunde, date fiind tensiunile foarte periculoase la care lucrează.

Citiți vă rog topicul acesta:

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări