attilaa0 Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Buna ziua!Acest tv cu 17mb62-1 v2,sursa 17ips60-3 v1 si panel BOE HT215F01-100 a avut o problema de soft ,palpaia ledul in continuu. Dupa resoftare tv nu prindea canalele digitale DVB-C doar cele DVB-T si analog fiindca nu era acivat DVB-C ,pe care l-am activat cu succes ,si acum prinde dar pe cele HD am doar sunet .Stie cineva daca la acest model de tv softul original are sau nu dvb-c?Si in cazul meu daca se poate sa mearga canalele HD? Va multumesc! Link spre comentariu
myshu2006 Postat Noiembrie 9, 2021 Partajează Postat Noiembrie 9, 2021 Buna ziua! Ma puteti ajuta si pe mine cu softul la acest model si procedura de update? Va multumesc! Link spre comentariu
Cipolino Postat Noiembrie 28, 2021 Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 Salutare eu am acest tv Finlux 22F930FHD dar nu găsesc niciunde meniu dvbc CABLU in meniu , când dau căutare digitala îmi dă niste frecvente De radio parca deci pare a fi Dvbt vhf și uhf bănuiesc că e doar terestru tunerul... Care e un lg18273,softul este v.0.3.8f la cable suport in meniul options 1 îmi apare no si nu îl pot schimba.Este versiunea cu display PANEL 215Boe,mboot MB62. Oare se poate activa dvbc sau nu are modul fizic de dvbc? Aștept un răspuns de la tine Nr meu este 0723554100 .Nu am găsit nimic niciunde. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum