Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema transceiverul UNIREA

Yo4You

Postări Recomandate

Salutare tuturor.Am nevoie de documentatie de la acest transceiver era facut prin anii 80 si functiona ireprosabil sunt tare curios de aceasta schema partea de emisie ma intereseaza mai mult.Va rog mult sa ma ajutati cu schema lui daca se poate.TNX 73! de FERY.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Yo4You

3

• ywar2

2

• Flor

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Sal.Daca nu ma insel, schemele dorite au aparut in revista de radioamatori editata pana in nov' 87 sau 88 de cei din Brasov. Si care, din motive evidente, dupa evenimente, nu a mai aparut, hi hi..Ma uit prin casa. Daca nu mai apar prin forum, nu ezita sa imi reamintesti pe personala. 73 de Flor

Link spre comentariu

Iti dau eu schema si toata documentatia, dar da-mi o idee cum sa fac. Am fotografiat totul, sint 28 de fotografii, cca 35MB de info. Da-mi adresa unui site unde sa uploadez totul, poza cu poza sau fullzip. Am sa fac uploadul deseara, cind sint liber.

Link spre comentariu

Iti dau eu schema si toata documentatia, dar da-mi o idee cum sa fac. Am fotografiat totul, sint 28 de fotografii, cca 35MB de info. Da-mi adresa unui site unde sa uploadez totul, poza cu poza sau fullzip. Am sa fac uploadul deseara, cind sint liber.

Salut pune te rog pe linkul urmator http://www.megaupload.com/ poti baga maxim 500mega.A sa nu uiti sa pui linkurile generate ptr download aici HI!73 de Fery!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări