Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SWR-1242 sau DLS W712

Vizitator sergent

Postări Recomandate

Vizitator sergent

Salutare la toata lumea!!Dupa cum spune si titlul sunt doua subwoofere intre care am de ales!Acum nu stiu cum suna nici unul din ele asa ca astept ceva pareri!Sa aleg varianta cu putere mare si SPL mai mic sau cea cu SPL mai mare si putere mai mica???Cine a ascultat comparativ cele daua difuri rog sa-mi spuna si mie ceva pareri, sfaturi!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

2

• ionut20

1

mi-a trecut prin mana un SWR-1242 la care trebuia sa-i fac incinta pt un prieten. i-am facut una sealed, de aprox 27 litri in forma de trapez dreptunghic in sectiune. i-am pus burete cofrat pe laterale, partea inclinata din spate, si pe partea de jos. dupa urechea mea si a beneficiarului, suna super bine :d

o chestie foarte faina e ca are 2 bobine de 4 ohmi, si poti sa-l legi pe 2, 4 sau 8 ohmi :)

atasez un screenshot de pe siteu alpine, dupa care m-am orientat cand am facut incinta. am ales s-o fac sealed din lipsa de spatiu...

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator sergent

Pana la urma dupa lungi cautari prin magazinele on-line care spun ca au de toate dar in realitate mai putin!! am achizitionat un Alpine SWR 1242DAcum ramane sa il montez in cutie!Oare intr-o cutie inchisa de vreo 20 de litri se va descurca??

Link spre comentariu

excelenta alegere :Ddaca te uiti in tabel, SWR 1242D merge in incinte inchise intre 16 si 28 de litri, probabil cu ceva diferente privind gama de frecvente reprodusa (ma refer la frecventa de acord a incintei. sper sa nu gresesc :P ) io zic ca o sa se descurce lejerp.s. - sa pui si niste material fonoabsorbant in incinta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări