iuliantv Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 (editat) La 21.12.2020 la 13:03, ROBEERT a spus: Crezi ca va aparea sunetul dupa inlocuirea filtrelor cu altele pentru bistandard? In primul rand, oare va iesi din mutting? Asta nu ar fi o problema ca muttingul il anulez eu. Pe unul din filtre scrie AF389A2D si pe celalalt scrie VF389A1D ( vezi poza ). Deci frecventa de 38,9 mhz ar fi. Salutare. Cum fac asta? Sa cred ca dintr-un pin al quartzului trag o rezistenta de 6K8 pana in pinul 5 al FUS-ului SAW2? este vorba de un modul dedicat conversiei i in bg-dk si nu de un simplu quartz,module nu prea mai gasesti,decat poate la cineva sh,sau sa construiesti unul,mult de munca si nu merita ,,junghiul,, de tv ,parerea mea,era mult de munca la unele chiar si cu modulul dedicat Editat Decembrie 27, 2020 de iuliantv Link spre comentariu
ROBEERT Postat Ianuarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 La 27.12.2020 la 10:25, iuliantv a spus: este vorba de un modul dedicat conversiei i in bg-dk si nu de un simplu quartz,module nu prea mai gasesti,decat poate la cineva sh,sau sa construiesti unul,mult de munca si nu merita ,,junghiul,, de tv ,parerea mea,era mult de munca la unele chiar si cu modulul dedicat Editat Decembrie 27, 2020 de iuliantv Ziua buna si la multi ani. Oricum l-am dat inapoi clientului. Dupa cum am spus, am avut un ton paralel si l-am aruncat zicand ca nu o sa-mi mai trebuiasca. Mii de multumiri pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum