ROBEERT Postat Decembrie 2, 2020 Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Buna seara tuturor. Ma lovesc si eu de aceeasi problema ca in prima postare de aici: Acest TV este echipat cu urmatoarele: -mainboard: B.TD701B-1 ( 7033 ). -memorie: 24C32. -panel: N15412-L02 Rev. C1 Din cate am vazut pe net, telecomanda ar fi cea din poza din attach. Rog daca stie careva urmatoarele: -cu ce cod pentru telecomanda programabila Longer ar functiona? -procedura de a intra in meniul service? -procedura de a-l trage in banda pentru norma BG? Singurul lucru bun este ca are selectorul de canale FIF - UIF. Nu am gasit deloc documentatie pe net despre acest TV. Clientul nu are telecomanda. Niste idei din partea colegilor sunt binevenite la cele 3 intrebari de mai sus. In special tragerea in banda. Multumesc. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Buna ziua tuturor. Poate are careva vreun bin pentru acest televizor care sa aibe activata norma BG. Multumesc. Link spre comentariu
tehtronics Postat Decembrie 3, 2020 Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Asta numai cu modul "ton paralel" cred ca merge ... Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Acum 14 minute, tehtronics a spus: Asta numai cu modul "ton paralel" cred ca merge ... Si totodata cred ca si mutingul trebuie anulat deoarece sta in muting pe programele noastre transmise in norma BG. Pfffffffffffffffffffff, in toamna asta cand am facut curatenia pentru concediu, am avut un ton paralel si l-am aruncat zicand ca nu mai am ce face cu el. Apropo: daca va trimit binul salvat, oare putem face vreun truc cu editare bin? Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 15, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2020 Buna seara. Am reusit sa gasesc un cod pentru telecomanda Longer care sa se potriveasca la el. Este vorba de 97750 ( vedeti poza ). Acum poate stie careva cum se intra in meniul service. Nu merg combinatiile ca la Vortex si alte chinezarii. Juram ca va intra in meniul service cu M1147, M2580, Source1147, respectiv Source2580. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 15, 2020 Partajează Postat Decembrie 15, 2020 Cu info si respectivele coduri spuse de tine nu intra in service Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 15, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2020 Acum 6 minute, Florinel TV a spus: Cu info si respectivele coduri spuse de tine nu intra in service Nu intra. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 15, 2020 Partajează Postat Decembrie 15, 2020 incearca meniu 0000 Link spre comentariu
tehtronics Postat Decembrie 15, 2020 Partajează Postat Decembrie 15, 2020 (editat) Incearca: DISPLAY, RED, GREEN, YELLOW, DISPLAY ... dar nu cred ca ai optiuni de sunet in service Editat Decembrie 15, 2020 de tehtronics Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 15, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2020 Acum 1 oră, Florinel TV a spus: incearca meniu 0000 Acum 1 oră, tehtronics a spus: Incearca: DISPLAY, RED, GREEN, YELLOW, DISPLAY ... dar nu cred ca ai optiuni de sunet in service O sa incerc maine si revin. Pentru domnul Tehtronics: sa-l ia naiba de faras. M-am uitat in foaia de catalog al procesorului si ar scrie ca " stie " si de norma BG. Cum bunica s-o activa aceasta norma daca din meniu service nu???????????????? Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 17, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2020 La 15.12.2020 la 20:06, tehtronics a spus: Incearca: DISPLAY, RED, GREEN, YELLOW, DISPLAY Salut. Am reusit sa intru in meniul service cu aceasta combinatie, dar este sarantoc acest meniu service, ( vedeti pozele cu paginile factory 1 si factory 2 ). Trecerea de la pagina factory 1 la pagina factory 2, se face cu tasta OK de pe telecomanda. Nu prea vad nici eu unde as putea interveni ca sa activez norma BG din meniul service. Poate stiti vreun alt truc cu editarea binului cu anumite valori in anumite casute ca sa se activeze norma BG. Multani. Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 18, 2020 Partajează Postat Decembrie 18, 2020 (editat) Salutare....ati reusit sa rezolvati probema cu tragerea in banda?Am si eu aceeasi problema, al meu are si DVD incorporat Editat Decembrie 18, 2020 de catalin004 Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 18, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2020 1 oră în urmă, catalin004 a spus: Salutare....ati reusit sa rezolvati probema cu tragerea in banda?Am si eu aceeasi problema, al meu are si DVD incorporat Nu nimic. Dacă nu îmi vine să îl sparg. De aproape o lună îl am la atelier. Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 18, 2020 Partajează Postat Decembrie 18, 2020 Am inteles...eu de cateva zile.Am vazut ca apare doar I pe ecran de la standardul de sunet...in SM nu apare nimic Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 18, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2020 Acum 47 minute, catalin004 a spus: apare doar I pe ecran Exact asa apare si la mine. M-am uitat in datashetul procesorului si acolo spune ca " stie " si norma BG, dar cum s-o activa, bunica stie. Poate gasim vreun bin, sau poate stie careva vreo solutie de editare a binului pentru a activa norma BG. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum