Nostalgic Postat Decembrie 2, 2020 Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Salut stimați colegi! Am acest tv crt în lucru ,rezolvat ,dar dimensiunea cadre e mică cu doi cm. sus-jos. Capacitățile elko aferente sînt în bună stare.Alimentare +- 15v bună. Cum se intră în service să mai măresc puțin dimensiunea ? Mulțumesc! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 2, 2020 Partajează Postat Decembrie 2, 2020 (editat) Incercati > meniu 8500 sau cu tasta ,,ascunsa '' de pe telecomanda .. Editat Decembrie 2, 2020 de dan-a2 Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Mulțumesc ! Rezolvat. nu am întrebat cum se iese din servis, dar am nimerit .... cu STBY. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 4, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Revin la acest șasiu. Cu mult timp în urmă am lucrat la acest shimbînd trafo linii.De atunci , imaginea pe toate programele de tv este foarte estompată ,lumină, culoare, contrast.cu toate că reglez la maxim din menu.Dar pe teletext imaginea este foarte puternică, normală , zic. Ce ar putea fi ? Ceva din servis se poate regla? Mulțumesc ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Ceva probleme pe ABL de la traf pana in jungla Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 4, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Am verificat chiar de atunci, dar n-am găsit nimic în neregulă.Voi verifica din nou. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 4, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2020 pin 34 junglă ABL am +0,4v . e corectă ?cum ar fi normală? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Acum 2 ore, Nostalgic a spus: pin 34 junglă ABL am +0,4v . e corectă ?cum ar fi normală? Normal ar fi sa fie in pin ABL traf linii circa 6V sau 8V Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 4, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Nu am avut traful original și am pu echivalent BSC24-N0104 și am fost obligat să modific pinii trafului. direct pe pin 7 traf o diodă 8,2 volți si o rezistență 22k la jungla. Pe diodă am +0,4 volți. Să mă mut pe alt pin la traf? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 In pin 7 este AFC si daca nu se leaga la un pin imaginea este deplasata intr-o parte, nu acolo este problema, problema este pe pinul ABL, am schema dar nu se cunoaste ce pin este, doar atat pot spune de acest pin ca pleaca din el rezistenta R460, are dupa rezistenta dioda VD461 1N4148 care trebuie schimbata obligatoriu, si vazut ce mai are defect pana in jungla din acest pin Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Incearca si un dump https://files.fm/u/t2a7uwmfn posibil sa fie si din soft alterat daca traful a scapat scantei, salveaza dumpul original prima data Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum