Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator PP, masuratori comparative in bucla deschisa si NFB

Vizitator

Postări Recomandate

Vă rog să continuaţi fără atacuri la persoană şi limbaj de mahala.Comportaţi-vă ca nişte oameni maturi, nu ca nişte copii de grădiniţă, nu ştiu ce tot aveţi de împărţit.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 97
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• THOMAS

14

• merck

8

• franzm

4

• +_Florin_+

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cu un reglaj mai minutios se poate ajunge la un THD de 0,65%20w fara NFB respectiv 0,22 % cu NFB insa nu prea mai are rost fiindca s-ar putea pierde sunetul de tub.

Editat de Vizitator
limbaj scandalos
Link spre comentariu
21 minutes ago, popa marius said:

Poate ca aceste rezultate pot deranja pe cei obisnuiti cu constantele din mintea lor, lucrurile se mai schimba...

Adica ai facut un drac din ce a rugat @validae moderatorul.
Eu nu sunt obisnuit cu nicio constanta (nu am de unde in domeniul asta) dar chiar sunt interesat de subiect din topic.
Nu se poate si fara aprecieri la persoana ? Pacat ar fi sa se inchida topic.
Hai, mai departe cu discutiile tehnice !

Link spre comentariu

De ce crezi că din prima intervenție în subiect am considerat schema greșită ?(se poate remarca de la o postă caricatura, cu ochiul liber când deții cunoștințe temeinice în domeniu).

Te-am întrebat:

Oscilogramele reflectă funcționarea acestei scheme ?!

Evident măsurătorile în buclă deschisă făcute în baza acestei scheme necesită corecții.

prostie-2.jpg

Sa nu crezi că Lăzăroiu a introdus modele mizerabile tuburi finale în simularea asta cerută de dumneata.

(evident simularea cu rezultate pentru o schemă corectată ! de Lăzăroiu, nu se poate lua în clacul simularea caricaturi din motive lesne de înțeles acum)

PP 6P3S 20W PM.png

Ca și concluzie nu bate masa cu casa.

Cele mai semnificative informații din simulare prinse în careu verde.

Când scriu semnificative mă refer în special la

THD(U2)=5,4% mai mare ca THD(out)20W=1.28% situația buclă închisă

și

THD(U3)=5,4% mai mare ca THD(out)20W=1.28% situația buclă închisă

semnificativ.png

Editat de Vizitator
limbaj scandalos
Link spre comentariu

Daca te adresezi civilizat fara si fara invective sau persiflari pot sa-ti raspund pe masura, cea ce a simulat d-l Lazaroiu nu a fost ce am sugerat eu adica rezistorul din CCS de 265 ohm si rezistorul din splitter de 1,5k caz in care datele simularii se schimb total dar nu incerc sa te conving, am facut o demonstratie a performantelor schemei acolo unde am putut sa incarc un fisier video si de acolo sa putut trage o concluzie

Link spre comentariu

"Civilizat", în baza acestui gunoi de schemă ai prezentat/precizat/măsurat thd 1% în buclă deschisă. Ai memoria scurtă.

După N avertizări justificate ai reușit să corectezi gunoiul.

prostie.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Chiar acum, valderama a spus:

"Civilizat", în baza acestui gunoi de schemă ai prezentat/precizat/măsurat thd 1% în buclă deschisă. Ai memoria scurtă.

As dori ca d-l validae sa  judece corect acest mod de comportare si sa traga concluzia ce se impune in cazul acestui limbaj agresiv

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări