ex.escu Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 A intalnit cineva acest tip de tweeter ? Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Decembrie 2, 2020 Partajează Postat Decembrie 2, 2020 (editat) Un mode asemănător , mai modern de la Peerless ( dar cred ca mai toate firmele au un model de ring radiator în portofoliu) l-am avut eu mai mic dar cu efect interesant https://www.avmall.ro/detalii/ring-radiator-xt-tweeter-peerless-by-tymphany-xt25sc40-04.html Poate e acelasi lucru. Editat Decembrie 2, 2020 de barbulescuorlando Link spre comentariu
arcgotic Postat Decembrie 2, 2020 Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Uite aici un proiect, poate poti printa K-tube-ul. https://www.diyaudio.com/forums/multi-way/344571-3d-printed-tube-1-compression-drivers.html Link spre comentariu
ex.escu Postat Decembrie 2, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Voi incerca din carton/tzeava pvc, mai jos e patentul ; interesant e ca a functionat si in radiofrecventa/aplicatii militare. US3540544.pdf Link spre comentariu
vivian Postat Decembrie 3, 2020 Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Eu am facut ceva teste al un moment dat. Foarte interesant. Un alt amic chiar a reprodus incinta Karlson pe 12',per total este alt sunet fata de o incinta cu difuzoarele pe fata. Merita testat. Spor in continuare si asteptam recenzii Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 3, 2020 Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Stilul caracteristic a fost adoptat de mai multe firme la vremea lor.... Altec 802-16G HF KKopler: Varianta Diy Varianta "comerciala " Varianta moderna boxe Karlson ,de pe Diyaudio : Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 3, 2020 Partajează Postat Decembrie 3, 2020 sa inteleg ca mai tot ce e pe langa boxe e in miniatura? ca prea imense par Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum