Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD Gut Schneid

cornel1962

Postări Recomandate

Am acest tv al unui prieten (model 19SA300) cu simptome de soft alterat, mai clar.... iese din st-by , nu are imagine , nu aprinde lampile si nu are sonor, iar daca vreau sa-l opresc , trebuie sa-l scot din priza, deoarece nu raspunde nici la telecomanda , nici la butoanele de pe panou . V-as ruga , daca aveti un soft eeprom + spi pentru acest model :                                                                                                                                                                                                                                                                                                sursa este 17ips16-3  ,main 17mb45-3, display ht185wx1-100, iar memoriile sunt 24c64 si 25l1605dm2i   

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

5

• Florinel TV

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 15 ore, Florinel TV a spus:

Sunt multe procesoare la care nu merge decat cu memoria spi dedicata, daca se pune alta memorie spi nu o vede decat cea pusa de producator

...am dat jos spi + eeprom si le-am rescris din nou cu dump-urile de aici si este OK !

U303 24C64WP.bin

am pus doar ptr. eeprom, cel ptr.spi este postat mai sus !

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări