Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Navigatie N6 vw

virgil75

Postări Recomandate

salutare am o navigatie n6vw cu placa de baza Dynavin DVN-03360a-mb1 

totul este perfect functional numai ca pe cd nu vrea sa se auda sunetul in boxe pe radio merge pe stick merge cand bag cd audio citeste discul arata ca reda melodia dar nu am sunet are cineva vre o idee ce se poate intampla?Semnal in casti nu gasesc pe nicaieri pe cd

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• virgil75

4

• GOLOGAN

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 20 minute, virgil75 a spus:

am incercat si trac si mp3 si dvd toate se incarca reda imagine dar nu are sunet

Atunci verificati ce semnale audio scoate unitatea optica și dacă acestea sunt prezente (Placa de pe unitatea de cd la unele modele scoate direct semnal audio , la altele digital.)

Eu de acolo as începe. 

Link spre comentariu
La 29.11.2020 la 11:08, virgil75 a spus:

salutare am o navigatie n6vw cu placa de baza Dynavin DVN-03360a-mb1 

totul este perfect functional numai ca pe cd nu vrea sa se auda sunetul in boxe pe radio merge pe stick merge cand bag cd audio citeste discul arata ca reda melodia dar nu am sunet are cineva vre o idee ce se poate intampla?Semnal in casti nu gasesc pe nicaieri pe cd

fac o rectificare care nu am testat o la momentul postarii sunet am decat pe radio pe bluetooth stick cd  navigatie nu am sunet

Link spre comentariu
Acum 57 minute, virgil75 a spus:

fac o rectificare care nu am testat o la momentul postarii sunet am decat pe radio pe bluetooth stick cd  navigatie nu am sunet

Nu cunosc aparatul .

Dar ar trebui căutat comutatorul audio. 

Ar trebui să existe un integrat care să comute semnalele audio spre amplificator. 

Dacă nu gasiti schema incercati cu datashet. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări