dumitrumy Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 Trebuie sa am 5 postari tehnice ca sa am acces la vanzari, asa ca mai adaug ceva: Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 citat ...asa cum TDA4600 sau TDA4605 au fost imbatabile o intreaga epoca in sursele de tv color...am incheiat citatul . din pacate , nu aveti dreptate absoluta ...723 da , subscriu ...ff bune . tda4600 si tda4601 da , subscriu ...ff bune , indeed . insa sursele cu tda4605 ...nici pomeneala ...erau niste gunoaie de surse ...am mincat o piine frumoasa vinzind depanatorior gramezi de seturi de tda4605 plus buz90 ... Editat 12 minute în urmă de misuraelectronic >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Din cauza lui 4605 se defectau sursele? Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 (editat) Nu din cauza lui....in general din cauza condensatorilor electrolitici. Daca se puneau condensatori de calitate...sursele erau foarte fiabile....mergeau ani buni. Condensatorii erau pozitionati cam pe langa radiatorul Buz-ului 90....un motiv bun sa se usuce rapid. Editat Martie 19, 2022 de mac01 Link spre comentariu
Marian Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 Pai depanatorii trebuiau sa manance si ei o paine... Link spre comentariu
validae Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 Ohoo....și ce pâine au mai mâncat după anii 90, când veneau TIR-uri pline cu tv-uri CRT de prin Germania.Tv-urile noi erau totuşi scumpe pentru multă lume şi cele second hand se vindeau la greu. Şi bineînţeles că se stricau, având ani de funcţionare.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum