Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent

bubusmecherul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

3

• bubusmecherul

3

• Marian

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Iar nu cauti pe net?Vad ca sunt pe okazii,SI9933B.Posibil sa fie ceva similar si pe tme.

Verifica intai bine sa vezi daca e dus.Si daca e dus verifica consumatorul comandat,ca nu se ard degeaba!

Link spre comentariu

Trece saptamana mai vine colegul Bubu cu topic cu echivalent...

Scuze colegului moderator de aici, poate sterge postarea mea daca gaseste de cuviinta, dar atata putoare imputita de lene n-am prea vazut, din prima pagina de topicuri de la continutul colegului Bubu, 11 dintre ele sunt numai pentru echivalente ( sunt multe altele in paginile urmatoare de topicuri deschise de el ).

Ce mama dracu o fi asa greu sa belesti ochii in pdf-ul unui nenorocit de tranzistor ca sa-i vezi principalii parametri?

Link spre comentariu

Păi doar ce i-am mai şters un topic identic, unde era suficient doar să caute cu textul ,,Componenta X equivalent,, pe Google şi găsea ce voia.Dar e mai simplu să caute altul pentru el.

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări