Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV EuroSky

gigi56

Postări Recomandate

Buna ziua ,

Vin cu rugamintea catre dvs sa bine voiti sa postati schema la acest sasiu 11AK30 - S  - 2 ,si are pe placa circuitul Multifunctional ,IC 700 -MSP 34006 G B8 V3 si un circuit in 8 pini IC 701-PT 2308 .schemele pe care la am nu se potriveste cu sasiul 11AK30-S -2, acest sasiu are probleme la B - orizontal si imi este necesara aceasta schema originala la acest sasiu.

Va multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi56

3

• legionaru

2

• cornel1962

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Integratele specificate de dvs. nu au nicio treabă cu orizontalul, configurația acestuia fiind, cred, identica, la toate modelele 11ak30, poate cu mici modificări nesemnificative.....

Mspxxx decodor stereo sunet

Editat de legionaru
Completare
Link spre comentariu

- nu este indic la notatiea componetelor si valoarea lor,sunt componete mult diferit fata de sasiul 11ak30 si nu se leaga ce problema are acest sasiu .,daca nu exista schema originala cum am mentionat la acest sasiu atunci cred ca lucrez in zadar si fara rezultat sau renut  .

Va multumesc 

Link spre comentariu

Daca considerati ca nu se poate fara schema, o sa o caut eu mai tarziu si o postez, dar ce probleme are tv-ul ? După cum a spus si colegul mai sus, msp-ul este un proçesor de sunet !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări