denes Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Am un LG 32LF2510-ZB la care am o imagine destul de intunecata desi am contrastul si luminozitatea lamaxim.De citeva zile imaginea apare tirziu, inainte apar niste dungi in partea de jos a ecranului dupa care apare imaginea corect.Televizorul functioneaza de 8 ani si a fost cunparat cu un defect de pixel lipsa (o dunga veticala luminoasa) dar care nu iera deranjanta.Am verificat condensatorii electrolitici din sursa dar toate erau in parametrii normali, nu am verificat tuburile de neon. Nu stiu daca nu e un defect specific de tipu aparatului.Daca cineva ma poate ajuta sa nu se mentina .Va multumesc de ajutor anticipat. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Trebuie văzut dacă este din backlight sau din conținut. Link spre comentariu
sergionel Postat Noiembrie 28, 2020 Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 daca apar dungi ,eu m as gindi la display. Link spre comentariu
denes Postat Noiembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Acum 17 minute, sergionel a spus: daca apar dungi ,eu m as gindi la display. Dungile orizontale de pe partea de jos a displayului apar numai inaintea de a apararea imaginii dupa care imaginea e normala doar putin intunecata.Defectul ecranului cu un pixel lipsa nu e suparatoare. Link spre comentariu
denes Postat Noiembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Acum 17 ore, dan cod a spus: Trebuie văzut dacă este din backlight sau din conținut. Daca totusi este din backlinght de unde as putea sa stiu lungimea tuburilor sa le procur inainte sa nu raman fara tv . Link spre comentariu
sergionel Postat Noiembrie 28, 2020 Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 adica dungile apar din backlight! nu intelegeti? display defect! Link spre comentariu
denes Postat Noiembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Acum 12 minute, sergionel a spus: adica dungile apar din backlight! nu intelegeti? display defect! Poate nu ne intelegem bine dar "backlight" inseamna iluminarea din spatele ecranului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum