Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Help...modificare tensiune iesire sursa comutatie...

Vizitator djlore

Postări Recomandate

Vizitator djlore

Am o sursa in comutatie cu tensiunea de iesire 7.8V si suporta un curent de 1 A la iesire. As dori sa modific tensiunea acestei surse la 8.4V daca se poate. Daca se poate va rog sa ma ajutati..Va multumesc mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator djlore

Voi posta niste poze cu interiorul sursei sa vedeti exact despre ce este vorba, eu vreau sa o folosesc ca alimentator pentru o camera video, de aceea am nevoie de 8.4V..multumesc tuturor celor care au intentia sa ma ajute, pe acest forum vad ca mai sare lumea in ajutor spre deosebire de celelalte..o zi buna tuturor

Link spre comentariu
Vizitator djlore

La intrarea tensiunii de 220v in sursa se afla un tranzistor sau integrat nu stiu sigur, pe el se afla scris urmatoarele: TOP201YAI 71159D, iar in partea de iesire al tensiunii de 7.8v se afla tot o piesa care seamana cu un tranzistor dar se afla desenat pe ea 2 diode puse cu sagetile cap in cap si legate: FFP6BT 9816 nu cred ca puteti intelege prea multe si gasi solutia din ce v-am zis mai sus asa ca voi reveni astazi cu niste poze cu piesele si partea cablajului. Multumesc tuturor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări