sasu Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Mainbord -TP.SIS231.PT851 ,Panel CN32DA720 ,Memorie GD 25Q64B sig , se restarteaza in bucla cu mesajul innizialing , am salvat continutul memoriei cu ch341 , l-am rescris pe o mem. winbond 25q64b ,rezultatul fiind acelasi ; va rog daca puteti sa postati un bin pt configuratia expusa care sa recunosca si telecomanda de venga ; chiar daca nu sunt un utilizator activ -recunosc- va rog sa ma ajutati cu bin corespunzator ; comunic rezultatul.,Multumesc ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Poftim ai exact bin pentru tv-ul tau https://files.fm/u/f7tx2cunq#sign_up Link spre comentariu
sasu Postat Noiembrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 A functionat perfect ! Acesta este binul potrivit ,in SM. se intra cu Meniu 1147 tastand fara pauze. Pe aceasta cale MULTUMESC domnului FLORINEL TV si ca o gluma , se vede ca a intrat in spiritul Craciunului cand trebuie sa fim mai buni cu semenii . Fac o recomandare tuturor colegilor sa nu le lipseasca din atelier programatorul CH341,un programator ieftin cu o interfata simpla si usor de folosit care-si face treaba perfect . Link spre comentariu
mercenarx Postat Noiembrie 28, 2020 Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 (editat) ok , dar nu am inteles ce treaba are asta cu meniul service? eu recomand sa nu lipseasca din atelierul niciunui depanator RT809H , macar Editat Noiembrie 28, 2020 de mercenarx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum