valio_32 Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Salutare Într-un magazim online am văzut ca piesă de schimb pentru un motor Gospodarul Profedionist de 6,5 CP, un ax cu came din plastic. Întrebarea mea este dacă toate aceste motoare sunt prevăzute cu asemenea componente, nu de alta, dar mi se pare dubios Stie cineva care-i treaba? As vrea sa cumpăr un asemenea motor de 15 CP, dar... Chiar distribuție din plastic? Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Tendinte "moderne".....economia bat-o vina......interesant unde s-a ajuns , plasticul nu prea agreaza in timp uleiul. Chestia dura este ca la Briggs& Straton este din metal ,dar asa moale si prost prelucrat ca se deformeaza cama ,care este foarte putin proeminenta ,plus combinat cu faptul ca locasul supapei se uzeaza mai repede ,duce in faza de compresie la ramanerea deschisa a supapei ,se elimina din combustibil si presiune ,fapt ce duce la lipsa putere . Anual trebuia desfacut slefuit ,schimbat etc , la urma am gasit acelasi motor fabricatie Kawasaki ,acum nu mai sunt probleme.... Vad ca piesa nu e scumpa ,dar desfacutul si montatul ,punerea la punct etc, dureaza.... Varianta de 15CP s-ar putea sa nu fie din plastic.... Link spre comentariu
valio_32 Postat Noiembrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Acum 10 ore, Усилитель a spus: Tendinte "moderne".....economia bat-o vina......interesant unde s-a ajuns , plasticul nu prea agreaza in timp uleiul. Chestia dura este ca la Briggs& Straton este din metal ,dar asa moale si prost prelucrat ca se deformeaza cama ,care este foarte putin proeminenta ,plus combinat cu faptul ca locasul supapei se uzeaza mai repede ,duce in faza de compresie la ramanerea deschisa a supapei ,se elimina din combustibil si presiune ,fapt ce duce la lipsa putere . Anual trebuia desfacut slefuit ,schimbat etc , la urma am gasit acelasi motor fabricatie Kawasaki ,acum nu mai sunt probleme.... Vad ca piesa nu e scumpa ,dar desfacutul si montatul ,punerea la punct etc, dureaza.... Varianta de 15CP s-ar putea sa nu fie din plastic.... Mă gândeam ca poate cineva a demontat un motor din ăsta și speram să confirme sau să infirme. Eu tot nu-mi pot imagina un motor cu distrubuție din plastic, mai ales că are garanție 2 ani de zile. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Decembrie 16, 2020 Partajează Postat Decembrie 16, 2020 utilaje destinate pentru a fi folosite o data maxim de doua ori pe an, de catre amatori, si important e sa tina in conditiile astea 2 ani cat are garantie Link spre comentariu
Faker Postat Decembrie 16, 2020 Partajează Postat Decembrie 16, 2020 Si la astra g pinioanele de la axele came tot din plastic sint. Nu am auzit sa se rupa/toceasca vreodata. Link spre comentariu
cristi_908 Postat Decembrie 19, 2020 Partajează Postat Decembrie 19, 2020 E un plastic rezistent la uzura chiar si fara unghere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum