Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor 4T motocultor

valio_32

Postări Recomandate

Salutare

Într-un magazim online am văzut ca piesă de schimb pentru un motor Gospodarul Profedionist de 6,5 CP, un ax cu came din plastic. Întrebarea mea este dacă toate aceste motoare sunt prevăzute cu asemenea componente, nu de alta, dar mi se pare dubios 

Stie cineva care-i treaba? As vrea sa cumpăr un asemenea motor de 15 CP, dar...

Chiar distribuție din plastic?

Screenshot_20201126_103239_com.android.chrome.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valio_32

2

• dragostalpau

1

• Faker

1

• Усилитель

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Tendinte "moderne".....economia bat-o vina......interesant unde s-a ajuns , plasticul nu prea agreaza in timp uleiul.

Chestia dura este ca la Briggs& Straton este din metal ,dar asa moale si prost prelucrat ca se deformeaza cama ,care este foarte putin proeminenta ,plus combinat cu faptul ca locasul supapei se uzeaza mai repede   ,duce in faza de compresie la ramanerea deschisa a supapei ,se elimina din combustibil si presiune ,fapt ce duce la lipsa putere .

Anual trebuia desfacut slefuit ,schimbat etc , la urma am gasit acelasi motor fabricatie Kawasaki ,acum nu mai sunt probleme....

Vad ca piesa nu e scumpa ,dar desfacutul si montatul ,punerea la punct etc, dureaza....

Varianta de 15CP s-ar putea sa nu fie din plastic....

Link spre comentariu
Acum 10 ore, Усилитель a spus:

Tendinte "moderne".....economia bat-o vina......interesant unde s-a ajuns , plasticul nu prea agreaza in timp uleiul.

Chestia dura este ca la Briggs& Straton este din metal ,dar asa moale si prost prelucrat ca se deformeaza cama ,care este foarte putin proeminenta ,plus combinat cu faptul ca locasul supapei se uzeaza mai repede   ,duce in faza de compresie la ramanerea deschisa a supapei ,se elimina din combustibil si presiune ,fapt ce duce la lipsa putere .

Anual trebuia desfacut slefuit ,schimbat etc , la urma am gasit acelasi motor fabricatie Kawasaki ,acum nu mai sunt probleme....

Vad ca piesa nu e scumpa ,dar desfacutul si montatul ,punerea la punct etc, dureaza....

Varianta de 15CP s-ar putea sa nu fie din plastic....

Mă gândeam ca poate cineva a demontat un motor din ăsta și speram să confirme sau să infirme.

Eu tot nu-mi pot imagina un motor cu distrubuție din plastic, mai ales că are garanție 2 ani de zile.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări