Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpăr ICE-Felix HC-91 cu floppy disk

Leoz Maxwell Jilliumz

Postări Recomandate

Cumpăr HC 85/90/91 cu floppy în stare bună.

Ofer 2000 lei.

Atenție, nu HC-2000 (deși ofer 2000 :) ).

Editat de Leoz Maxwell Jilliumz
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Leoz Maxwell Jilliumz

7

• vali2006

1

• validae

1

• okean

1

On a second thought ... poate e prea mult pentru o vechitură. Problema cu electronicele de 30 de ani este că ... se defectează. 

Poate că o investiție mai bună ar fi un ZX Spectrum Next...

Editat de Leoz Maxwell Jilliumz
Link spre comentariu

E posibil și foarte probabil ca multe unități să fi fost aruncate la fier vechi în ambalajul original....nu ar fi prima dată și nici ultima când aparatură demodată și depășită se casează fără milă.Chiar dacă pentru unii (mai)reprezintă ceva...

Link spre comentariu
On 11/29/2020 at 10:52 AM, validae said:

E posibil și foarte probabil ca multe unități să fi fost aruncate la fier vechi în ambalajul original....nu ar fi prima dată și nici ultima când aparatură demodată și depășită se casează fără milă.Chiar dacă pentru unii (mai)reprezintă ceva...

Groaznic. Din categoria "stabbing a puppy".

De fapt chiar pe elforum am găsit acest pasaj (aproximativ): ""Pfui!!! Si am avut pana acum vreo 4-5 ani un CUB-Z perfect functional si cu dischete suficiente. Cand erau copiii mici ii pacaleam de se jucau pe el, aveam 2-3 joculete. De gura nevestei am dat acel CUB-Z la reciclare. Cand l-au aruncat ăia in remorca și a facut poc m-a durut inima."

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am achiziționat unul (oferta rămâne pentru altele).

Aici: https://imgur.com/a/fwwvY9l

Problemă: "HC-ul are o modare la iesirea video, se leaga direct la video complex (cu mufa galbena) deci nu trebuie selector canale". 

Îmi mai trebuie un cablu de la ieșirea video la A/V. 

Altfel pe RF se vede "ceva", suficient să probez că merge și citește floppy-ul (comanda "CAT 1" listează ceva).

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
La 13.12.2020 la 12:29, Leoz Maxwell Jilliumz a spus:

Am achiziționat unul (oferta rămâne pentru altele).

Aici: https://imgur.com/a/fwwvY9l

Problemă: "HC-ul are o modare la iesirea video, se leaga direct la video complex (cu mufa galbena) deci nu trebuie selector canale". 

Îmi mai trebuie un cablu de la ieșirea video la A/V. 

Altfel pe RF se vede "ceva", suficient să probez că merge și citește floppy-ul (comanda "CAT 1" listează ceva).

Pentru care altele ramane valabil?

Link spre comentariu

Alte, sau mai sigur "alt ICE-Felix HC-91 cu floppy disk". Am deja unul, îmi permit să fiu mofturos. Aș fi dispus să mai achiziționez unul dar trebuie să fie în stare perfectă. Cel pe care-l am ... funcționează, altfel nu e chiar în stare pristină.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări