Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Akai LT-3223ADTC defect.

doban

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doban

14

• Florinel TV

8

• iuliantv

4

• Lones64

2

Top autori în acest subiect

Eu am pentru acest main dump 13 buc. dar difera display, daca vrei sa incerci spune si ti le dau sa incerci poate ai noroc si se potriveste unul din ele

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
La 06.12.2020 la 13:44, doban a spus:

Super.Multumesc foarte mult.Cu asta merge perfect,fara modificari in service meniu.Multumesc inca odata tuturor pentru timpul acordat si ajutor.Cu stima.

Ma puteți ajuta va rog cu dumpul?

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
On 12/6/2020 at 1:44 PM, doban said:

Super.Multumesc foarte mult.Cu asta merge perfect,fara modificari in service meniu.Multumesc inca odata tuturor pentru timpul acordat si ajutor.Cu stima.

Buna seara,

Am un Akai identic ca cel al Dvs.(Mainboard TP.S506.PB818 ,SPI Flash 25Q32BSIG ,Ecran HK315LEDM-OH3TH) si exact cu aceleasi probleme si am inteles din conversatiile de aici ca dump-ul folosit va ajutat sa rezolvati problema. Am marea rugaminte daca il mai aveti sa mi-l trimiteti cumva si mie, eventual un link de download activ.

Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Lones64 a spus:

Buna seara,

Am un Akai identic ca cel al Dvs.(Mainboard TP.S506.PB818 ,SPI Flash 25Q32BSIG ,Ecran HK315LEDM-OH3TH) si exact cu aceleasi probleme si am inteles din conversatiile de aici ca dump-ul folosit va ajutat sa rezolvati problema. Am marea rugaminte daca il mai aveti sa mi-l trimiteti cumva si mie, eventual un link de download activ.

Va multumesc anticipat.

e la 2 click distanta pe google

https://www.kazmielecom.com/tp-s506-pb818-firmware/

Link spre comentariu

@iuliantv

Multumesc. Am incercat sa-l dau jos inainte de a posta, tot de la kazmi, dar imi dadea eroare de arhiva incomplecta. Am reusit ulterior.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări