Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Becul de 20kW.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 5 minute, BRANCA a spus:

Da eu ma intreb cat timp merge deoarece la capsula aia relativ mica se va incalzi sticla la sute de grade!

Pai nu asa si trebuie? Becul e cu ciclu de halogen si capsula, care e din cuart, trebuie sa se incalzeasca fiindca altminteri se arde filamentul.

Acum 19 minute, doru3160 a spus:

Si pana la becul de 20KW si dupa, s-au facut filme.

S-au facut filme si la lumina zilei, ca de aia s-a mutat industria cinematografica de la New York la Hollywood, dar odata cu progresul tehnic au inceput sa foloseasca si lumina artificiala. Au folosit, o vreme, reflectoare cu arc electric dar alea ii bronzau pe actori...

Link spre comentariu

Sunt de acord ca trebuie sa se incalzeasca da caldura trebuie si evacuata.Ati vazut "magarii",adica tunurile cu ventilator de incalzit care pot sa aiba 5 sau 10 kw,sau mai mult?Vreau sa zic ce repede incalzesc o locatie...Cu un bec de 20kw nu prea stai in camera ca sa testezi...

Si apropo de becuri cu filament.Foarte probabil conteaza spectrul de lumina produs.Sursele denatureaza culorile.Recent am luat o canapea.La depozit a avut o culoare.Cand a ajuns la usa alta!Cand am bagat-o in casa alta culoare!Parafrazand as zice "variatiuni pe aceiasi tema"...

Link spre comentariu

Super scula!Da se pare ca pleaca de la aproape 100.000 de $!

Ce vad eu ca neajuns e vaporizarea stratului indepartat de multe ori vopsea.Nu mi se pare prea sanatos!

Ciudat ca,in alt clip,am vazut trecand raza peste mana si nu se parleste!!?

Alta chestie deosebita e latimea razei.Cum o realizeaza?Prin baleierea rapida a unui spot?

Link spre comentariu
Acum 7 ore, Усилитель a spus:

La noi nu cred ca reteaua de acasa duce........20Kw.Deci nici nu putem incerca .Tipul cum a facut ?

Clar nu duce, din cate tin minte abonatul monofazat este limitat la 32A. 

Cine foloseste aceste becuri nu se impotmoleste de reteaua electrica. Daca nu se poate de ENEL e foarte simplu... generator.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări