BRANCA Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Formidabil becul!Da eu ma intreb cat timp merge deoarece la capsula aia relativ mica se va incalzi sticla la sute de grade!As zice ca asa ceva ar necesita o ventilatie fortata f f puternica. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Ce material izolator o fi cel din interior? Link spre comentariu
d2134 Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Acum 5 minute, BRANCA a spus: Da eu ma intreb cat timp merge deoarece la capsula aia relativ mica se va incalzi sticla la sute de grade! Pai nu asa si trebuie? Becul e cu ciclu de halogen si capsula, care e din cuart, trebuie sa se incalzeasca fiindca altminteri se arde filamentul. Acum 19 minute, doru3160 a spus: Si pana la becul de 20KW si dupa, s-au facut filme. S-au facut filme si la lumina zilei, ca de aia s-a mutat industria cinematografica de la New York la Hollywood, dar odata cu progresul tehnic au inceput sa foloseasca si lumina artificiala. Au folosit, o vreme, reflectoare cu arc electric dar alea ii bronzau pe actori... Link spre comentariu
area51 Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 De data asta nu a mers pana la capat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Acum 19 minute, BRANCA a spus: capsula aia relativ mica se va incalzi sticla la sute de grade In cel mai fericit caz... Astea sunt amanunte tehnice, rezolvabile, mai greu sau mai usor. Important e sa-ti satisfaca cerintele...indiferent care or fi alea. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Sunt de acord ca trebuie sa se incalzeasca da caldura trebuie si evacuata.Ati vazut "magarii",adica tunurile cu ventilator de incalzit care pot sa aiba 5 sau 10 kw,sau mai mult?Vreau sa zic ce repede incalzesc o locatie...Cu un bec de 20kw nu prea stai in camera ca sa testezi... Si apropo de becuri cu filament.Foarte probabil conteaza spectrul de lumina produs.Sursele denatureaza culorile.Recent am luat o canapea.La depozit a avut o culoare.Cand a ajuns la usa alta!Cand am bagat-o in casa alta culoare!Parafrazand as zice "variatiuni pe aceiasi tema"... Link spre comentariu
Haralambie Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 (editat) Cata filozofie, nimeni n-a stat sa caute becul. E de ani buni la vanzare https://www.osram.com/ecat/Halogen - High Voltage ( 130 V) Single End-Halogen & Incandescent - High Voltage (130V)-Specialty Halogen and Incandescent-Entertainment & Industry/us/en/GPS01_3048779/ZMP_108906/ Editat Noiembrie 26, 2020 de Haralambie Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Acum 27 minute, BRANCA a spus: Cu un bec de 20kw nu prea stai in camera ca sa testezi... Da, dar ce bine vezi... Acum 16 minute, Haralambie a spus: Cata filozofie, nimeni n-a stat sa caute becul. De ce ?Nu suntem la discutii diverse? Daca nu-ti place, schimba postul. Link spre comentariu
puriu Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Acum 2 ore, BRANCA a spus: se va incalzi sticla la sute de grade Asa si trebuie. Becurile cu halogen (brom) trebuie sa aiba balonul din cuart la peste 600 de grade pentru ca filamentul (care se evapora) sa se regenereze. Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 (editat) La noi nu cred ca reteaua de acasa duce........20Kw.Deci nici nu putem incerca .Tipul cum a facut ? In schimb mi se pare mult mai utila "lampa"cu laser care curata rugina....cu numai 1000W , exista si varianta care se tine in mina... Editat Noiembrie 26, 2020 de Усилитель Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Super scula!Da se pare ca pleaca de la aproape 100.000 de $! Ce vad eu ca neajuns e vaporizarea stratului indepartat de multe ori vopsea.Nu mi se pare prea sanatos! Ciudat ca,in alt clip,am vazut trecand raza peste mana si nu se parleste!!? Alta chestie deosebita e latimea razei.Cum o realizeaza?Prin baleierea rapida a unui spot? Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Halogen studio lamps, single-ended | OSRAM PIA Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Acum 7 ore, Усилитель a spus: La noi nu cred ca reteaua de acasa duce........20Kw.Deci nici nu putem incerca .Tipul cum a facut ? Clar nu duce, din cate tin minte abonatul monofazat este limitat la 32A. Cine foloseste aceste becuri nu se impotmoleste de reteaua electrica. Daca nu se poate de ENEL e foarte simplu... generator. Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Am avut "colectie" de generatoare, cel mai tare avea 2 cilindrii in V, 4T arata mai ceva ca unul de pe Harley Davidsson, benzina, dar si acela avea 7kw trifazat/monofazat. Am avut unul de pe tankurile nemtesti, functional, 2T, incarca bateriile si alimenta emisia-receptia.... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Nu credeam niciodata ca voi avea ocazia sa vad o asemenea monstruozitate! Link spre comentariu
Postări Recomandate