Gradinaru Dragoș-Valentin Postat Noiembrie 25, 2020 Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 (editat) #include <PS2Keyboard.h> #include <Adafruit_GFX.h> // include Adafruit graphics library #include "VGA.h" const int DataPin = 4; const int IRQpin = 5; PS2Keyboard keyboard; // include VGA library int a; int incomingByte = 0; // initialize the VGA library VGA display = VGA(); void setup(void) { Serial.begin(9600); keyboard.begin(DataPin, IRQpin, PS2Keymap_US); display.begin(); display.delay(1000); // wait 5 seconds display.clearDisplay(); // clear the screen buffer display.setTextSize(1); display.setTextColor(WHITE); display.setCursor(0, 0); display.println(F("Buna Gradinaru!")); display.setTextSize(1); display.setCursor(0 , 30); display.println(F("Video card one")); delay(100000); display.clearDisplay(); } void loop() { int a; a = 0; a = Serial.read(); display.clearDisplay(); display.setTextSize(1); display.setTextColor(BLACK, WHITE); display.setCursor(0, 0); display.println(F("########################\n# List #\n# #")); display.println(F("# 1.Write /...\\ #\n# 2.Calculator #\n# 3.coming soon #\n# 4.coming soon #\n# 5.coming soon #\n")); delay(1000000); if (keyboard.available()) { char c = keyboard.read(); display.println(c); } } // end of code. Sursa : www.simple-circuit.com/interfacing-arduino-vga-example/ site pt schemaaaa Acesta este codul și nu îmi dau seama dc scrie "Eroare de compilare pentru placa Arduino UNO." Editat Noiembrie 25, 2020 de nico_2010 am uitat un # Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 25, 2020 Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 ,,Bună ziua. Am şi eu o problemă cu o eroare de compilare pentru Arduino Uno.Dacă mă poate ajuta cineva, vă rog....,, Astfel ar trebui să te prezinţi pe un forum pentru prima dată, iar utilizatorii care pot să te ajute nu sunt obligaţi să o facă, mai ales când nici nu binevoieşti să saluţi.Învaţă din greşeli şi încearcă să nu le repeţi.. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Noiembrie 25, 2020 Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 (editat) Nicio paguba ca ai uitat un #, insa ai carente educationale care nu se rezolva cu un #! In alta ordine de idei, in editor ai simbolul "<>" care are ca scop introducerea de cod intr-o postare. Acum voi corecta eu problema asta, insa pe viitor sterg farav avertisment o astfel de postare. Si ca raspuns la ce ai intrebat, cel mai probabil nu ai selectat placa Arduino corespunzatoare! L.E.: Am test aplicatia si a fost compilata fara nicio eroare! Codul: /************************************************************************* * * VGA output with Arduino (white and black colors). * This is a free software with NO WARRANTY. * https://simple-circuit.com/ * ************************************************************************/ #include <Adafruit_GFX.h> // include Adafruit graphics library #include "VGA.h" // include VGA library // initialize the VGA library VGA display = VGA(); void setup(void) { // initialize the VGA display display.begin(); display.delay(5000); // wait 5 seconds display.clearDisplay(); // clear the screen buffer display.setTextSize(1); display.setTextColor(WHITE); display.setCursor(0, 0); display.println("Hello, world!"); display.setTextColor(BLACK, WHITE); display.println(3.141592); display.setTextSize(2); display.setTextColor(WHITE); display.print("0x"); display.println(0xDEADBEEF, HEX); display.setCursor(0, 40); display.setTextSize(1); display.print("Arduino VGA Example"); } void loop() { ; } // end of code. Si mesajul dupa compilare: Sketch uses 7922 bytes (24%) of program storage space. Maximum is 32256 bytes. Global variables use 1521 bytes (74%) of dynamic memory, leaving 527 bytes for local variables. Maximum is 2048 bytes. Editat Noiembrie 25, 2020 de nico_2010 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum