74dorian Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Va salut, caut si eu usita rezervor si nu prea mai gasesc.Daca stiti pe cineva, care ma poate ajuta dati o adresa sau nr. tel.Se poate pune si de la Astra G, H, Corsa sau Vectra?Nu cunosc dimensiunile sau sistemul de prindere.Multumesc. Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Cred ca doar la dezmembrari ai putea gasi... Link spre comentariu
74dorian Postat Noiembrie 24, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Am incercat dar nu mai au.Inca nu am epuizat toate sursele dar ma gandeam ca gasesc si pe aici o ocazie.Multumesc Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Cauta si pe ebay.de, de multe ori gasesti acolo la pret rezonabil (inclusiv transportul). Link spre comentariu
74dorian Postat Noiembrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Multumesc tuturor, am gasit la dezmembrari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum